Premium Avfall på tallriken? Ja, som svamp Avfall blir en tillgång när maten på tallriken ska vara lokalproducerad och klimatsmart 2030. Av svampbiomassa odlat på restprodukter kan du göra både färs och bröd. Ania Obminska Publicerad 15 jan 2020 kl 06.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 1 kr för en månad Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här nyheter svamp mat premium
TECH Arms datacenter-kunder ökar kraftigt – från 5 000 till 70 000 Antalet kunder som använder Arm-baserade chip i datacenters har ökat 14-faldigt till 70 000 sedan 2021. Det uppger bolaget till Reuters.
FORDON Minst nio döda i indisk brokollaps – ”djupt sorgligt” Minst nio personer omkom när en bro kollapsade under kraftigt regn i västra Indien.
INDUSTRI Miljardsatsning: Norge får nya radarstationer – ”Natos ögon i norr” Norska Stortinget har beslutat att investera miljarder i elva nya radarstationer till Luftförsvaret, kallade ”Natos ögon i norr”. Nu inleds bygget av en ny anläggning på Nordkap.