Så vill Google få dig att dumpa din Iphone

2017-10-05 07:56  
Med tips från youtubern Weylie hoppas Google kunna lotsa över konsumenter till deras nya Pixel-telefoner.

TEKNIKSVEPET. Brist på nya Pixel 2-telefonerna, Google vill få dig att överge Iphones och Instagram växer stadigt.

Det råder redan brist på Googles nya telefoner Pixel 2 och Pixel 2 XL, skriver The Verge. Väntetiden på en svart Pixel 2 uppges vara uppe i runt sex veckor. Sajten skriver att kan ses lite som en varningssignal. Google hade nämligen problem att möta efterfrågan vid förra generationens Pixel-telefoner också.

Google vill förstås också flytta konsumenter från konkurrenten Apples telefoner till sina egna Pixel-telefoner. Google har tagit hjälp av youtubern Weylie, som i en video visar hur man går till väga. "Förändring är bra", hävdar hon i klippet nedan. Och insisterar på att övergången är superenkel, så länge man följer hennes guide.

Instagram växer så det knakar. Nu är Instagram riktigt nära att nå 1 miljard aktiva användare. Just nu har man 800 miljoner aktiva användare i månaden, att jämföra med 700 miljoner månaden innan, skriver Mashable.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Mer om: Google Instagram

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer