Så vill Google få dig att dumpa din Iphone

2017-10-05 07:56  
Med tips från youtubern Weylie hoppas Google kunna lotsa över konsumenter till deras nya Pixel-telefoner.

TEKNIKSVEPET. Brist på nya Pixel 2-telefonerna, Google vill få dig att överge Iphones och Instagram växer stadigt.

Det råder redan brist på Googles nya telefoner Pixel 2 och Pixel 2 XL, skriver The Verge. Väntetiden på en svart Pixel 2 uppges vara uppe i runt sex veckor. Sajten skriver att kan ses lite som en varningssignal. Google hade nämligen problem att möta efterfrågan vid förra generationens Pixel-telefoner också.

Google vill förstås också flytta konsumenter från konkurrenten Apples telefoner till sina egna Pixel-telefoner. Google har tagit hjälp av youtubern Weylie, som i en video visar hur man går till väga. "Förändring är bra", hävdar hon i klippet nedan. Och insisterar på att övergången är superenkel, så länge man följer hennes guide.

Instagram växer så det knakar. Nu är Instagram riktigt nära att nå 1 miljard aktiva användare. Just nu har man 800 miljoner aktiva användare i månaden, att jämföra med 700 miljoner månaden innan, skriver Mashable.

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Mer om: Google Instagram

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer