Nasa-astronaut tog makalös selfie

2018-05-18 15:30  

Astronauten Ricky Arnold som arbetar på den internationella rymdstationen ISS passade på under en rymdpromenad att knäppa en häftig selfie.

Det var när Ricky Arnold skulle genomföra några uppgraderingar för rymdstationens kylsystem som han tog fram sin kamera och tog en av de mest otroliga selfies som har setts, skriver The Mirror.

Det otroliga med hans foto är inte att det bara är en häftig bild utav honom själv i full astronautmundering, utan också det som reflektionen i hjälmens visar. I reflektionen syns nämligen nästan hela jorden.

Tillsammans med bilden twittrade han ut ”En otrolig vy av vår enda planet”, med hashtaggen #Spacewalk #EVA50.

Tillsammans med kollegan Drew Feustel höll han på med uppgraderingen av kylaren i hela sex timmar. Kylaren består av två boxar som kallas Leaky och Frosty. Astronauterna genomförde även en uppdatering på kommunikationsutrustning.

Rymdvandringen var den 210:e som har genomförts för underhåll av ISS. För Drew Feustel var det hans åttonde och för Ricky Arnold var det hans fjärde.

Christoffer Bertzell

Mer om: Nasa Astronaut

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer