Innovation Stor andel vägrar äta labbodlat kött i studie – för onaturligt Ett antal laboratorier har presenterat odlat kött framställt med material från djur. Men i en ny studie var 35 procent av köttätarna allt för äcklade för att ens smaka på produkten. John Edgren Publicerad 20 jan 2022 kl 12.06 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ kött nyheter innovation
ELBILAR Forskarna glatt överraskade – elbilsbatterier håller längre 40 procent längre än vad biltillverkarnas labbtester slår fast, enligt en Stanford-studie.
TECH Hexagons köper mjukvaruverksamhet för 1,3 miljarder Förvärvet ska stärka Hexagons position inom 3D-mätning och reengineering.