Innovation Forskare ska få tomater att smaka rätt igen Tröttnat på smaklösa tomater? Det har en grupp forskare också gjort, som nu, med hjälp av klassisk genetik, ska försöka få tomater att smaka som tomater igen. TT Publicerad 27 jan 2017 kl 10.53 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 1 kr för en månad Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ innovation genetik nyheter
INDUSTRI 75 000 liter olja i havet: Utsläppet upptäcktes inte förrän det började lukta Rapport avslöjar flera fel som ledde till en stor oljeläcka från Njord-plattformen i Norge. Inga larmsystem sattes igång – läckan upptäcktes först när en operatör kände lukten.
ELBILAR ”Laban” 2.0 är förmodligen ett bättre val än Volvo EX30” Renault har blåst nytt liv i ”skrytbilen” från 60-talet. Kan den nya 4:an bli lika framgångsrik som klassikern. Ny Teknik har provkört.
TECH Hugging Face utmanar Elon Musk och Tesla – med ”öppna” robotar Säg hej till Hope JR och Reachy Mini, två kommande robotar med öppen källkod.