TECH

Han kör Cybertruck iförd Apples headset Vision Pro – minister varnar

Kontoret på tunnelbanan och en ej rekommenderad handsfree-upplevelse i Teslas Cybertruck.
Kontoret på tunnelbanan och en ej rekommenderad handsfree-upplevelse i Teslas Cybertruck.

Iförda Vision Pro rastar de sina robothundar, har kontoret på tunnelbanan och bär headsetet bakom ratten på Cybertruck. Apples nya dyra pryl har dominerat på sociala medier de senaste dagarna.

Publicerad

Att Apples mr-headset Vision Pro kostar uppemot 40 000 kronor har naturligtvis inte hindrat de mest inbitna fansen från att öppna plånboken. Några av dem har dessutom ägnat de första dagarna att använda dem i oväntade miljöer och sammanhang. Så här har det sett ut.

Många videor - som vi snart kommer att se - säger mer om tiktokifieringen av samhället, snarare än något om hur folk faktiskt kommer att använda Vision Pro. Men om du vill bära ett Apple-headset och rasta din robothund (som ser ut vara en Go1 air) så är det nu möjligt.

Om det inte vore för videon nedan skulle videon ovan kanske vara ett bra exempel på någon som utgör en fara i trafiken. Allt är nämligen relativt.

En video som så god som någon illustrerar 2020-talet.

Och det här fick Pete Buttigieg, USA:s transportminister, att känna sig nödgad att påminna om vilka regler som gäller.

Varför ha ett kontor när du kan jobba på tunnelbanan?

Den här användaren visar möjligheten att fästa innehåll på olika platser i hemmet. Och det kan säkert bli användbart på sikt - när utvecklare begriper att virtuella miljöer inte behöver stora fyrkantiga skärmar till varje applikation.