ANNONS FRÅN SAMSUNG

Nya Samsung Galaxy presenteras 7 augusti

Vid Galaxy UNPACKED den 7 augusti kommer Samsung att presentera nästa generations smartphone.

Publicerad Uppdaterad

Samsung har länge legat i framkant av mobil innovation. I februari i år firade företaget tio år sedan släppet av den första Galaxy-enheten med att presentera Galaxy S10. Den nya smartphonen kom med flera tekniska nyheter som biometrisk säkerhet, intelligent kamerasystem och AI-optimering av användarupplevelsen.

Den 7 augusti kommer nästa Galaxy att presenteras på Galaxy UNPACKED via livesändning direkt från New York City. Under eventet kommer Samsung att avslöja nya enheter som är framtagna för att ta Galaxy-ekosystemet till en ny nivå. 

FRÅGA SAMSUNGS EXPERT OM DE NYA TELEFONERNA

Ryktas om en ny Galaxy Note

Flera rykten cirkulerar nu om att Galaxy Note10 kommer att presenteras på Galaxy UNPACKED i augusti. I videoinbjudan för eventet som företaget släppte i början på juli ligger stort fokus på Samsung S Pen. Den smarta pennan har bidragit till att göra tidigare Galaxy Note-modeller till kraftfulla verktyg för så väl arbetet som en kreativ vardag. Även mobilkameran spelar en central roll i videon.

Tidigare Galaxy Note-modeller utmärker sig som kraftfulla enheter med hög prestanda som passar för såväl kreatören som entreprenören. Galaxy Note9 har hyllats för sin banbrytande processor som gör den till en ultimat enhet för video, spel och bildredigering.

För mer information: www.samsung.com/se