Premium

Test: Airpods Pro – dyr men grym brusreducering

Airpods Pro är Apples första trådlösa in-ears. De är bättre än originalet på varenda punkt. Utom när det gäller priset, skriver Ny Tekniks Peter Ottsjö.

Publicerad

När färska Netflix-serien Living With Yourself vill porträttera en slemhög till entreprenör används ett effektivt knep. Entreprenören är nämligen inte bara en vit, medelålders och självbelåten man, nej, nej. Han har dessutom ett par Airpods i öronen. Jag tänkte på den scenen häromdagen när min kollega Simon Campanello kände sig lite ironisk på Twitter: ”Mmm surfa in på Applebubblan på Facebook och läs de tusentals inläggen från killar i 30-40-årsåldern som precis köpt Airpods Pro och vill berätta hur bra de är det är fresh”.

Och ändå. Och ändå kan vi bara inte låta bli. Hur fånigt det än är med de där långa stavarna som sträcker sig mot käkbenen har Airpods blivit en av Apples mest älskade prylar på senare år. Är man redan en del av Apples ekosystem är de iögonfallande trådlösa hörlurarna enkla att använda, ramlar inte ur öronen och ger en mestadels fantastisk samtalskvalitet.

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här