Uppgifter: Då släpps Airpods 3

2021-09-13 09:31  
Foto: Jaap Arriens/NurPhoto/Shuttersto

Apple kommer att presentera sina nya trådlösa hörlurar i samband med lanseringen av Iphone 13-serien, enligt en ny läcka. Samtidigt väntas en prishöjning.

Artikeln har uppdaterats.

Det är bara några få dagar kvar till årets Iphone-lansering, och ryktena duggar tätt. Nu verkar det som att Apples nya mobiler får sällskap av en ny upplaga Airpods.

Den tredje generationens Airpods blir förmodligen snäppet dyrare, enligt en rapport från den Apple-specialiserade analytikern Ming-Chi Kuo som 9to5Mac tagit del av.

Den som vill ha billigare trådlösa hörlurar från Apple får istället köpa ett par Airpods 2. De kommer nämligen att fortsätta tillverkas och säljas, enligt analytikern. Möjligen får de även en prissänkning.

Läs mer: Copyswede i förhandling om kassettskatt på smarta klockor

Ny design

Tidigare rykten gör gällande att Airpods 3 kommer att få en design som påminner mer om Airpods Pro, med kortare skaft. De kommer däremot troligen inte få någon aktiv brusreducering.

Laddfodralet till Airpods 3 uppges vidare få runt 20 procent större batteri, och trådlös laddning, som i dag kostar extra, blir standard, enligt läckaren Pineleaks. Batteriet i själva hörlurarna sägs vara ungefär lika stort som på Airpods 2. 

Ljudkvaliteten ska vara ungefär densamma som hos föregångaren, men med bättre bas. 

Läs mer: Det här vet vi om Iphone 14 – släpps 2022

Simon Campanello

Mer om: Airpods Apple

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer