Populärteknik

Mjölk i kaffet före eller efter mikron?

Blir kaffet varmast om man häller i mjölk före eller efter mikron? Foto: TT

TEKNIKFRÅGAN. Blir kaffet varmast om man häller i mjölk före eller efter mikron? Hjälp Ny Tekniks tvistande läsare.

Publicerad

Läsarfråga:

En kollega brukar stoppa in kaffet från kaffeautomaten i mikron där han kör det lika länge varje gång. Sedan häller han alltid i kall mjölk, ur ett bestämt antal små mjölkförpackningar. Samma procedur varje gång.

Prova Ny Teknik – 49 kr
för 1 månad


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här