Premium Mosa Meats forskningschef: ”Ett protein kostar en miljon euro per gram” Med stamceller från djur går det att odla kött i bioreaktorer. Inga djur behöver då slaktas. Först i världen var nederländska Mosa Meat, som nu kämpar för att få ned kostnaden. Ania Obminska Publicerad 8 jan 2021 kl 06.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter kött mat premium
ENERGI Tyskland svarar ”vansinnig” Busch: ”Höga elpriser beror på Sverige” Ebba Busch (KD) är ”vansinnig på tyskarna” för de höga elpriserna, uttryckte hon på torsdagen. Nu slår Tyskland tillbaka.
INDUSTRI Saab säljer sjöradarsystem – ordern värd 340 miljoner kronor FMV beställer Sea Giraffe 1X för 340 miljoner kronor med leveranser fram till 2026.