Karriär

Svenskt ledarskap bäst i Europa

Peter Rejler fick utmärkelsen European CEO of the Year för 'enastående allsidigt ledarskap i teknikkonsultbranschen i Europa'.
'Vi är välsignade med en mängd duktiga ledare i vår bransch och denna utmärkelse är välförtjänt' sa dr Nelson Ogunshakin OBE, vd för ACE, vid prisutdelningen.
Peter Rejler fick utmärkelsen European CEO of the Year för "enastående allsidigt ledarskap i teknikkonsultbranschen i Europa". "Vi är välsignade med en mängd duktiga ledare i vår bransch och denna utmärkelse är välförtjänt" sa dr Nelson Ogunshakin OBE, vd för ACE, vid prisutdelningen.

Bästa ledaren bland alla teknikföretag i Europa finns på svenska Rejlers. -Det känns nästan overkligt, säger Peter Rejler, som fått priset på en gala i London.

Publicerad

Peter Rejler fick utmärkelsenEuropean CEO of the Year för "enastående allsidigt ledarskap i teknikkonsultbranschen i Europa". Några av kriterierna som kandidaterna har bedömts på är finansiellt resultat, innovation och kreativitet, ledaregenskaper, inspiration till medarbetarna och hur man har bidragit till den tekniska konsultbranschen och samhället i stort.

-Det känns fantastiskt bra. Det är ett enormt erkännande med tanke på hur många stora bolag det finns därute med duktiga ledare, säger Peter Rejler, tidigare vd och koncernchef på teknikkonsulten Rejlers och numera är arbetande ordförande.

Prova Ny Teknik – 49 kr
för 1 månad


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här