ANNONS FRÅN WITRE

Witre förenklar inköparnas arbete med webbshop

I över 50 år har Witre utrustat verksamheter med indirekt material. Deras produktkatalog, med ett heltäckande sortiment och breda urval av kända varumärken, gör dem till inköparnas självklara val. Och genom deras webbshop blir jobbet smidigare än någonsin.

Publicerad Uppdaterad

– Som inköpsansvarig inom indirekt material brottas många med svårigheten att samordna inköpen till organisationen. Och mängden mindre leverantörer för med sig stora kostnader och mycket merarbete, säger Pernilla Jidbratt, säljchef på Witre i Norden.

Witre har marknadens bredaste sortiment av arbetsplatsutrustning och förser både små och stora verksamheter med allt från avfallshantering, verkstadsinredning och ergonomiska lösningar. De erbjuder även hjälp vid större ombyggnationer av såväl kontor som industrier och lagerlokaler.

Hitta den arbetsplatsutrustning ni behöver i marknadens bredaste sortiment här.

Förser produkter och lösningar för stora och små behov

De ingår i den europeiska koncernen Manutan, vilket ger dem kraft att hjälpa både större internationella kunder och mindre lokala aktörer, med stora krav på leveranssäkerhet och kvalitet.

– Genom ett samarbete med oss på Witre samlas många kategoribehov under samma tak och via vår e-handel kan vi snabbt skapa kostnadskontroll och tillgänglighet, säger Pernilla Jidbratt.

På deras hemsida förser de sina kunder med produkter och lösningar för både dagliga behov och större projekt.

– Det kan gälla lösningar för packstationer, omklädningsrum och inredning av hela kontor. Vi jobbar ständigt med kategoriutveckling och just nu är avfallshantering och källsortering, särskilt inom industrin, något vi jobbar extra med, säger Pernilla Jidbratt och fortsätter:

– Vår enorma omfattning av produkter gör oss unika och genom webbshopen kan inköpschefer både få en tydligare kostnadsöversikt och en bättre uppfattning över vad som behövs. På så vis förenklar och automatiserar webbshopen verksamheternas inköpsrutiner samtidigt som kostnaderna minskar. De kan göra sina egna inköpslistor, se orderhistorik, söka på och jämföra produkter och göra sina inköp när det passar dem.

Förenkla era inköpsrutiner och minska era kostnader. Läs mer här.

Stor omfattning av leverantörer som skapar möjligheter

Tack vare Witres starka nätverk av leverantörer kunde de snabbt ställa om när covid-19 var ett faktum och deras kunder var i behov av skydd- och avspärrningsprodukter.

– Vi är stolta över det arbete som vi har kunnat göra med att lansera covidprodukter och erbjuda säkerhetsprodukter och smittsmyddsartiklar såsom munskydd, desinfektionsmedel och avspärrningar. Men den hanteringen hade inte varit möjlig utan den stora omfattningen av leverantörer som vi har, säger Pernilla Jidbratt.

Annonsinformation

Witre Manutan säljer indirekt material. De erbjuder ett brett sortiment arbetsplatsprodukter till såväl stor som små verksamheter. Witre Manutan finns representerade på 17 marknader i Europa och har huvudkontor i Frankrike. Se deras sortiment och handla på deras webbhandel på www.witre.se.

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till agency@nyteknikgroup.se