ANNONS FRÅN ANSYS

Varje fordon är i praktiken en mobil dator - och datorer hackas dagligen

Kör du elbil? Har du klart för dig vad som kan hända vid en cyberattack? Efterhand som fler och fler elbilar rullar på våra vägar ökar säkerhetsaspekterna i ingenjörernas utvecklingsarbete.

Publicerad Uppdaterad

Att ingenjörer spelar en avgörande roll i utvecklingen av elektrifierade fordon är ställt utom allt tvivel. Som rubriken antyder skulle en cyberattack kunna hacka ett elektrifierat fordon, men det är långt ifrån den enda aspekten Ansys täcker i sin omfattande rapport kring konsumenternas förväntningar och branschens utvecklingsmöjligheter som du kan ta del av här.

Lär dig mer om kostnadseffektivitet, räckvidd, prestandautveckling och säkerhet. När en ny servostyrningsmodul underkändes i ett test tog det ingenjörerna på Integrated Micro-Electronics åtta månader att fastställa orsaken och hitta en lösning. Hur de lyckades? Klicka på länken för att ladda ner rapporten

Besök oss här eller Best Practice Process and Tools for Automative Functional Safety, SOTIF and Cybersecurity.

Annonsinformation

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till agency@nyteknikgroup.se