ANNONS FRÅN NY TEKNIK

Framtidens industri - Ett event för Sveriges innovationskraft

Den 11 april samlas några av Sveriges mest innovativa företag på Clarion Hotel Stockholm för att delta vid "Framtidens industri". Arrangerat av Ny Teknik, erbjuder konferensen en omfattande inblick i hur näringslivet navigerar genom den digitala och gröna omställningen för att säkra sin konkurrenskraft och lönsamhet.

Publicerad

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. Vid eventuella synpunkter, vänligen vänd dig till annonsören.

Framtidens industri är inte bara en konferens utan en mötesplats för visionärer och innovatörer som vill ligga i framkant av den pågående transformationen av näringslivet. Under en heldag samlas nyckelpersoner inom industrin och näringslivet kring framtidens avgörande områden och frågor.

Thomas Peterssohn, vd och chefredaktör Ny Teknik.

– Den här mötesplatsen är viktig för att den snabba teknikutvecklingen ritar om logiken i alla branscher just nu. Det Tesla har gjort i fordonsindustrin kan ske i alla branscher och då måste de etablerade företagen vara på tårna. För att komma ut som vinnare i den gröna och digitala transformationen måste industriföretagen förnya sig själva i ännu högre takt än tidigare. Ytterst handlar det om industrins förmåga att behålla konkurrenskraften och säkra välståndet i Sverige, säger Thomas Peterssohn, vd och chefredaktör på Ny Teknik.

Evenemanget vänder sig till VD:ar, CTO:er, innovationschefer och andra ledande personer inom teknik- och industribranscherna, samt till innovatörer och teknikstartups. Programmet fokuserar på tre huvudområden som är avgörande för dagens företag: digital transformation, hållbar industri och industriell innovation.

– Framtidens industri handlar om att visa upp några av Sveriges industriella spjutspetsar inom innovationsarbete, digital transformation och hållbar omställning. Vi samlar flera av de mest kunniga talarna som kommer att bjuda deltagarna på nyttig kunskap, relevant erfarenhetsutbyte och massor av inspiration. Dessutom blir det en spännande samlingsplats för nätverkande och värdefulla kontakter, säger Thomas Peterssohn.

Med ett imponerande program och en unik möjlighet till nätverkande lovar evenemanget att vara en katalysator för framgångsrika affärer och hållbar tillväxt. Som besökare får man ta del av talare som Karin Falck, Senior Innovation Manager CampX by Volvo Group, Gustaf Sundell, Executive Vice President Scania, Ventures and New Business, Klara Helstad, chef enheten Hållbar industri på Energimyndigheten och Gustaf Lagercrantz, Senior Business Developer AI Lab, Husqvarna Group.

Framtidens industri arrangeras av Ny Teknik med målet att förmedla och möjliggöra idéer och samarbeten som ökar Sveriges konkurrens-, och innovationskraft.

– Ny Teknik är Sveriges största mötesplats för ingenjörer, innovatörer och tekniska beslutsfattare. Tidningen och sajten Ny Teknik når varje vecka ut till 100.000-tals professionella användare och på senare år har vi expanderat kraftigt inom utbildningar och konferenser. För oss är det naturligt att driva industrins framtidsfrågor i alla våra kanaler, avslutar Thomas Peterssohn.

Säkra din biljett idag.

INFO

Höjdpunkter från Programmet

  • Välkomnande och introduktion: Moderatorer från Ny Teknik inleder konferensen följt av talare Carl-Henric Svanberg och Pia Sandvik.

  • Accelerating Industrial Innovation: Presentationer och diskussioner om hur samarbeten kan accelerera affärs- och teknikutveckling.

  • Innovativa samarbetsformer: Fördjupade sessioner om innovativa samarbeten och rundabordssamtal fokuserade på innovation, hållbar utveckling och konkurrenskraft.

  • Hållbar omställning: Sessioner om hur företag kan skapa affärsvärde genom cirkularitet och hållbarhetsinitiativ.

  • Utbyte av Expertis: Diskussioner om att utnyttja AI för att skapa reellt värde, samt paneldebatter om framtidens industri och skalbara ekosystem.

  • Prisutdelning: Missa inte chansen att delta i utdelningen av det prestigefyllda priset "Årets CTO".