ANNONS FRÅN SOFTWARE AG

En traditionell iPaaS räcker inte – nu finns en bättre lösning som stärker din konkurrenskraft

Integration och visualisering av data i realtid ger företag och organisationer en möjlighet att utveckla en mer hållbar affärsmodell.

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. Vid eventuella synpunkter, vänligen vänd dig till annonsören.

Integration av olika lösningar, appar och system ökar tillgängligheten och kvaliteten på data, men också återanvändning av den. Det gynnar verksamheten att nå sina mål och driva hållbarhetsarbetet.

EU:s regulatoriska krav, CSRD, påverkar hur företag måste agera. För den årliga hållbarhetsrapporten finns ett stort behov av att presentera data om företagets hållbarhetsarbete. Behovet av att ha tillgång till all information för att kunna skapa rapporten kommer att öka. Data ska inte bara fångas in, den måste också ha hög kvalitet och dessutom spårbarhet.

Förändringshastigheten ökar och ställer nya krav

Många verksamheter har under de senaste åren flyttat till en cloud-arkitektur. Ofta finns dock delar av verksamheten kvar on-prem, i egna datacenter. Det här kräver nya tekniska lösningar där rätt typ av data ska behandlas och tillgängliggöras på rätt sätt.

Utöver detta går även affärstransaktionerna snabbare. Verksamheter som fabriker köps upp, och underleverantörer byts ut. Sammanfattat gör snabbheten och de nya kraven att det krävs nya sätt att integrera applikationer och data i verksamheten.

All denna hantering av data och integration av olika system har sedan länge kunnat få stöd av iPaaS, Integration Platform as a Service, en tjänst för att koppla ihop olika appar och molntjänster med varandra. Men när integrationsplattformarna blir allt fler och mer komplexa, måste även de förenklas för att skapa förutsättningar för processförbättringar och tillgänglighet av data för analys. Resultatet är en Super iPaaS, där en enda integrationsplattform ersätter alla andra, och som accelererar och förenklar arbetet med datafångst och integration.

Software AG kan Super iPaaS

Företaget Software AG har sedan slutet av 1990-talet arbetat med lösningar för integration och har i dag fokus på Super iPaaS-lösningar.

– En utmaning med data är att den ofta hamnar i silos. Men ska man kunna utnyttja den maximalt till sin fördel måste den struktureras och tillgängliggöras. Då kan man skapa nya möjligheter såsom att tillämpa AI, förklarar Magnus Wettemark, Presales Director, Software AG.

Med detta förändrade förhållningssätt till sin data, kommer det att bli enklare att genomföra sitt hållbarhetsarbete, och produktiviteten i en organisation kommer att öka.

– En Super iPaaS kommer att förenkla och snabba upp arbetet med att frigöra kraften som data kan ge till din verksamhet, avslutar Magnus Wettemark.

Om Software AG

Software AG hjälper företag skapa effektiv integration för kunder, anställda och partners. Deras högkvalitativa iPaaS integrerar allt, varsomhelst och närsomhelst.

Läs mer på: www.softwareag.com