ANNONS FRÅN SAAB

En del av världen – globalt och lokalt

Saab är ett växande företag med verksamhet i över 30 länder och fler än 19 000 anställda. En stor del av verksamheten finns i Sverige men Saab växer internationellt och har idag utveckling och produktion i bland annat USA, Storbritannien, Australien, Tyskland och Brasilien.

Publicerad Uppdaterad

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. Vid eventuella synpunkter, vänligen vänd dig till annonsören.

I Sverige finns Saab på fler än 30 orter i hela landet. Sverige är viktigt för Saab. Sedan 1937 har de funnits här för att leverera innovativa lösningar till Försvarsmakten i arbetet med att skydda Sveriges gränser och oberoende. För lika mycket som Saab är globala, är de lokala. De är den dagliga arbetsplatsen för drygt 15 000 personer i landet och Sveriges största arbetsgivare för ingenjörer.

Att arbeta på Saab är att arbeta med ett tydligt mål och syfte: att göra Sverige och omvärlden till en tryggare plats. Sveriges säkerhet handlar inte bara om att verka inom militären. Saab förser Försvarsmakten och andra myndigheter med försvarslösningar, materiel, underhåll och avancerad teknologi. De behöver därför allt från svetsare till elektriker, kodare, mjukvaruingenjörer, processtekniker, ekonomer, säljare, utvecklare – och mycket mer.

Saab erbjuder en flexibel, modern arbetsplats med stora möjligheter att vidareutbilda sig. Karriärmöjligheterna är stora – som det blir när ett företag är både globalt och lokalt. Saab är det enda bolaget i Sverige som har produkter som rör sig från havets allra djupaste botten och hela vägen högst upp i himlen. Det finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar, pröva olika roller och arbeta utomlands.

Innovation och kreativitet är avgörande för Saabs konkurrenskraft. De vet vad som behövs för att vara ett innovativt företag i världsklass – och att det är viktigt att värna öppenhet på arbetsplatsen. När olikheter möts bryts perspektiven mot varandra och nya lösningar kan uppstå. Vilket är själva definitionen av kreativitet.

Att arbeta för Saab är att arbeta för en säkrare framtid. De ser till att Försvarsmakten kan försvara Sveriges gränser.