NYTT FRÅN NY TEKNIK

Ny Teknik lanserar en nyhetsapp för mobilen – och du vill ladda ned den

Enkelt och smart – som Ny Teknik ska vara. Det är devisen när vi nu lanserar en nyhetsapp. Viktor Krylmark, som har designat appen och projektlett utvecklingsarbetet, berättar mer.

• LADDA NED IPHONE-APPEN HÄR.
• LADDA NED ANDROID-APPEN HÄR.

FAKTA

Hur laddar man ned Ny Tekniks app?

  1. Gå till Google Play på din android-mobil, eller till Appstore på din Iphone.
  2. Sök på: Ny Teknik Nyheter
  3. Ladda ned. Klart! 

Vill du ta en genväg så hittar du Iphone-appen här, och Android-appen här.

Vanliga frågor

Kostar det något att ladda ned appen?

Nej den är kostnadsfri. Men för att ta del av allt premiuminnehåll behöver man, precis som på sajten, en prenumeration. En prenumeration tecknar man enklast här.

Hur fungerar pushnotiser?

Som användare kan du under Konto i appen välja vilka ämnen du vill ha notiser på, t ex energi, fordon, elbilar, tech och så vidare. 

Hur fungerar spel?

Spelen hittar du enkelt i bottenmenyn. Löser du exempelvis Tectonic mini så kommer ett nytt Tectonic mini att lösa dagen efter.

För lite mer än ett år sedan genomförde Ny Teknik ett stort teknikskifte i form av ett CMS-byte. Sedan dess har våra läsare och prenumeranter blivit fler. Därför känns det extremt kul att presentera nästa steg i vår teknikresa när vi nu lanserar en nyhetsapp för både Ios- och Android-enheter. 

Vi är så klart långt ifrån först med att lansera en nyhetsapp. Men det är roligt att som nischmedia kliva in på ett område som annars domineras av breda nyhetsmedier. Vårt mål med appen är att erbjuda våra läsare en sömlös och bekväm läsupplevelse. Det ska vara det bästa sättet att ta del av vår kvalitetsjournalistik på – utan tvekan. 

Därför ska du ladda ner appen 

Det här är för Ny Teknik en helt ny kanal. Men vi är övertygade om att många av våra läsare är vana app-användare och säkerligen har saknat att kunna ta del av Ny Teknik i det formatet.

En klar fördel med att konsumera Ny Teknik i en mobilapp är att man som inloggad läsare kan skapa ett eget nyhetsflöde baserat på de ämnen man själv väljer.

Våra journalister bevakar många teknikområden och vi förstår att allt inte är intressant för alla. Därför är funktionen ”Mina nyheter” en väldigt fin gåva att erbjuda våra inloggade läsare – den tror vi kommer att bli populär. 

Den snabba appen är klädd med en stilren och lättillgänglig bottenmeny för att underlätta navigerandet. Användare har också möjlighet att ställa in vilka typer av pushnotiser de vill ha.

Ett annat exempel på en funktion som får en framlyft roll i vår bottenmeny är våra populära spel. ”Snackpuzzles” är perfekta att lösa på vägen till jobbet, på jobbet, under mikropausen eller varför inte hemma i soffan. 

Det här är första versionen av appen och vi räknar med att utveckla den framåt. Vi tar därför tacksamt emot all form av feedback. Den kan man mejla till app@nyteknikgroup.se.

Ny Teknik önskar dig välkommen in i app-värmen!

• LADDA NED IPHONE-APPEN HÄR.
• LADDA NED ANDROID-APPEN HÄR.



Du kan också scanna qr-koden med din mobiltelefon för att ladda ned appen.