Teknikhistoria – en supersuccé

Nu trycks det första numret av Teknikhistoria. Men magasinet är redan en succé. – På bara en vecka har över 4 000 personer tecknat sig för en längre prenumeration, säger tidningens marknadschef Mikael Bergh.

Publicerad Uppdaterad

Efter ett lyckosamt test, där 20 000 läste en digital testversion i somras, bestämde sig Ny Tekniks ägare Talentum för att ge ut magasinet.

– Responsen var enorm. Idén till tidningen kom från Ny Tekniks läsare. När de hörde av sig och ville ha mer fördjupning föll det sig naturligt att satsa på den här tidningen, säger Jan Huss, publisher på Talentum och ansvarig utgivare för Teknikhistoria.

Det första numret, som nu trycks, är laddat med spännande reportage om svenska teknikhjältar som Boris Hagelin, Boris Smeds och bröderna Ljungström.

Dessutom finns det  mängder med sköna fakta om Fords kärnkraftsdrivna bil, zeppelinarna och alla svenska militära plan från Saab.

– Passa på att teckna en prenumeration redan före jul. Dels är det mycket billigare just nu, bara halva priset för fem nummer, dels för att få vara med och forma tidningen. Vi lyssnar på läsarna till 100 procent. Det här är deras tidning, säger Jan Huss.

Nästa år kommer fyra nummer av Teknikhistoria att ges ut. Det första kommer i mars.

De fem första numrena  har du nu möjlighet att köpa till halva priset. Du  betalar bara 147 kronor. Men skynda dig, erbjudandet gäller bara till den 31 december 2010.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.



Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här