Premium

Test: Samsung Galaxy Buds 2 – ”Låter bra, men har ett stort minus”

Ny Tekniks Viktor Krylmark testar hörlurarna Samsung Galaxy Buds 2. Ett par riktigt bra hörlurar tycker han, om det inte vore för det där lilla haveriet.

Publicerad Uppdaterad

Jag och Samsung Galaxy Buds 2 kommer inledningsvis väldigt bra överens. Hörlurarna synkar snabbt med telefonen, appen är lättnavigerad och fin, hörlurarna är små och nätta. De bönformade lurarna sitter bra och bekvämt i mina öron. Men, ska sägas, när jag använt dem ett par gånger kan jag syna bristerna. Mer om det lite längre ner. 

Du kan räkna med oväntat klart, nästan kristalligt ljud. Det får man vara nöjd med. Möjligen något klen bas dock. När jag i vintras satt och lyssnade på en hörlurspresentation av en annan tillverkare skröt de om att deras högtalarelement pumpade bas på ett bra sätt. Det var roligt uttryckt tyckte jag, och pedagogiskt. Man får en bild av hur de små elementen i öronen kämpar på, svettas! För att möta känslan man vill ha när man startar Spotifys spellista Beast mode. I det här fallet, med Galaxy Buds 2, tycker jag nog att baspumpandet är något klent. Men det är en smaksak förstås.

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.Kom igång nu →


Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här