Innovation Pastörisering effektivare med mikrovågor Utveckling av pastörisering med mikrovågor vid Fraunhofer IGB. Foto: Fraunhofer IGB Mikrovågor förlänger hållbarheten i livsmedel vid pastörisering upp till fyra gånger effektivare än med konventionella metoder visar ett långtidsförsök. Håkan Abrahamson Publicerad 11 aug 2016 kl 13.29 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ innovation nyheter livsmedelsteknik
TECH ”Byggd för agenteran” - nu har Google lanserat ai-modellen Gemini 2.0 Nya ai-satsningen från Google kan generera bild, ljud och text. Och det verkar allt mer troligt att sökjätten tänker göra smarta glasögon-comeback.
TECH Hey Siri! Nu finns Chat GPT i Apples digitala assistent Den amerikanska teknikbjässen Apple har lanserat Chat GPT i sin digitala assistent Siri.