Innovation Pastörisering effektivare med mikrovågor Utveckling av pastörisering med mikrovågor vid Fraunhofer IGB. Foto: Fraunhofer IGB Mikrovågor förlänger hållbarheten i livsmedel vid pastörisering upp till fyra gånger effektivare än med konventionella metoder visar ett långtidsförsök. Håkan Abrahamson Publicerad 11 aug 2016 kl 13.29 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 1 kr för en månad Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ innovation nyheter livsmedelsteknik
TECH Trump lanserar egen telefon USA:s president Donald Trumps bolag Trump Organization ger sig in i telefonbranschen och lanserar ett nytt bolag.
ENERGI EU-möte: Tysk öppning för kärnkraft Tyskland deltar i möte med EU:s kärnkraftsvänner – till glädje för energiminister Ebba Busch (KD). Ett jättestort skifte, anser ministern.
FORDON Snabbladdning: Scania lanserar nytt laddsystem för ellastbilar Lastbilstillverkaren Scania lanserar Megawatt Charging System, MCS, för sina eldrivna lastbilar. Det framgår av ett pressmeddelande.