Digitalisering

Läs Ny Teknik som e-tidning – ladda ned nya appen

Nu finns Ny Tekniks nya app för e-tidningen att ladda hem för Ios och Android. Med appen kan du läsa Ny Teknik, Teknikhistoria och redaktionella kompendier på ett och samma ställe. Appen är öppen för alla till och med 30 september.

Publicerad

Är du prenumerant, men vill läsa tidningen redan dagen innan den kommer i brevlådan?

Eller på ett mycket enklare sätt läsa tidigare nummer av Ny Teknik?

Eller är du inte prenumerant, men är nyfiken på att läsa tidningen i mobilen eller på datorn?

Då är vår nya e-tidningsapp något för dig (fler länkar längst ned i artikeln). Med appen kan du enkelt bläddra i tidningen och själv välja mellan olika läslägen som passar just dig. Det går också att ladda ner en utgåva för läsning i offline-läge.

Ny Tekniks nya e-tidningsapp. Foto: Anna Orring
Ny Tekniks nya e-tidningsapp. Foto: Anna Orring

– Ny Tekniks löfte sedan starten 1967 är vårt innehåll ska vara givande, lättläst, omväxlande, vederhäftigt och aktuellt. Vår papperstidning samlar upp de viktigaste händelserna och bjuder på fördjupning inom olika teknikområden i form av förklarande text, grafik och bild. Med vår nya app blir den digitala läsningen av tidningen otroligt mycket bättre än tidigare, säger Per Danielson, chefredaktör på Ny Teknik. 

Fram till 30 september är kan vem som helst ladda hem appen och ta del av Ny Tekniks utgåvor 2021. Det krävs ingen inloggning, och den inloggningsknapp som finns ska man ignorera.

Som bonus får alla som använder appen även möjlighet att läsa systertidningen Teknikhistoria som smart e-tidning samt Ny Tekniks fördjupande kompendier inom olika ämnen, som vi kallar Ny Teknik Insights.

Teknikhistoria.
Teknikhistoria.

– Det känns otroligt bra att vi kan erbjuda den här tjänsten till våra lojala e-tidningsläsare som efterfrågat en modernare e-tidningsapp länge och samtidigt erbjuda våra andra läsare chansen att ta del av Ny Teknik digitalt mer än bara läsa oss online, säger Per Danielson.

Appen finns att ladda hem för smarta telefoner och läsplattor via följande länkar eller genom att söka efter Ny Teknik e-tidning i Apples appstore eller i Google Play.

Ladda hem Ny Teknik e-tidning för Iphone och Ipad här.

Ladda hem Ny Teknik e-tidning för Android här.

Appen heter Ny Teknik e-tidning.

Läs Ny Tekniks e-tidning i webbläsare via den här länken.