Startup

Här är svenska kassen som håller maten fryst i ett dygn

En stor hemleverantör av matkassar hör till 33-listeföretagets första kunder. Foto: Jörgen Appelgren
Karl Fallgren, vd och grundare av KTH-avknoppningen Ifoodbag som utvecklat en kasse som håller maten kall i ett dygn. Foto: Jörgen Appelgren
Den nya svenska kassen fungerar som kyl eller frys i upp till ett dygn. Foto: Jörgen Appelgren
Kycklingen är fortfarande djupfryst efter några timmar i kassen i rumstemperatur. Foto: Jörgen Appelgren

En ny svensk matkasse håller maten fryst i ett dygn. Hemligheten är ett nytt pappersbaserat kompositmaterial med extremt goda isoleringsegenskaper. Nu är första kunden klar: Mat.se.

Publicerad

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →

Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.


Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här