Premium Här är de första labbodlade fiskpinnarna Med labbodlad fisk kan vi äta fiskkött utan att fiskar måste dö. Nu har tyska Bluu Seafood presenterat sina första produkter, som bygger på fiskceller och växtprotein. Ania Obminska Publicerad 10 aug 2022 kl 11.05 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 1 kr för en månad Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ celler nyheter premium fisk
ELBILAR Provkörning: Renault Rafale – teknikfest men inte för alla Tre motorer, superavancerad automatlåda, fyrhjulsstyrning och tio mils räckvidd • ”Gott och blandat-påse” med teknik – men vem är köparen?
ENERGI Kärnkraftsnotan: 2 600 miljarder till 2050 EU-kommissionens nya rapport visar hur mycket medlemsländerna behöver investera i att renovera och bygga kärnkraftverk fram till år 2050.
ENERGI Efter attacken: Oljepriset rusar - ”flera skräckscenarier” För oljemarknaden är det här den största skräcken, och det finns flera skräckscenarier, enligt Nordeas energianalytiker om Israels attack på Iran.