Premium Här är de första labbodlade fiskpinnarna Med labbodlad fisk kan vi äta fiskkött utan att fiskar måste dö. Nu har tyska Bluu Seafood presenterat sina första produkter, som bygger på fiskceller och växtprotein. Ania Obminska Publicerad 10 aug 2022 kl 11.05 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ celler nyheter premium fisk
TECH Det här ska bli den första datorn som använder äkta, levande hjärnceller Australiska Cortical Labs har officiellt lanserat ”CL1”.
ELBILAR Test: ”För de här pengarna får du inte något bättre just nu” Mazdas laddhybrid CX-80 är ett sjusitsigt alternativ till Volvo, Kia och Hyundai. Ny Teknik tog bilen på långresa för att testa den.