Premium Avfall på tallriken? Ja, som svamp Avfall blir en tillgång när maten på tallriken ska vara lokalproducerad och klimatsmart 2030. Av svampbiomassa odlat på restprodukter kan du göra både färs och bröd. Ania Obminska Publicerad 15 jan 2020 kl 06.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 149 kr för tre månader Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter svamp mat premium
FORDON Miljözon i Stockholm bryter inte mot lagen – kan öppna till våren Införandet av en miljözon i centrala Stockholm – som det rödgröna styret i staden har beslutat om – har varit på paus.
TECH Chattboten Grok 3 har en ”stor hjärna” – och ger Elon Musk en rejäl svada På kort tid har X AI blivit en formidabel utmanare till Open AI. Grok 3 visar att Chat GPT-skaparens försprång har minskat rejält.