Premium Avfall på tallriken? Ja, som svamp Avfall blir en tillgång när maten på tallriken ska vara lokalproducerad och klimatsmart 2030. Av svampbiomassa odlat på restprodukter kan du göra både färs och bröd. Ania Obminska Publicerad 15 jan 2020 kl 06.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 1 kr för en månad Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter svamp mat premium
ANALYS Elbilarna är billigare än någonsin – men är de mer tillgängliga för det? I dag benämns en bil som kostar 300 000 kr för ett budgetalternativ. Priset på dessa ”folk-elbilar” har förvisso sjunkit – men går det att kalla det billigt?
ELBILAR 12 elbilar under 400 000 kr – här är de billigaste alternativen Från kompakta stadsbilar till familjevänlig kombi – vi har testat budgetalternativen.
FORDON Källor: Brist på sällsynta jordartsmetaller tvingar Suzuki att stänga produktion Bilindustrin pressas av Kinas allt hårdare grepp om exporten av sällsynta jordartsmetaller i det uppblossade handelskriget.