Premium Avfall på tallriken? Ja, som svamp Avfall blir en tillgång när maten på tallriken ska vara lokalproducerad och klimatsmart 2030. Av svampbiomassa odlat på restprodukter kan du göra både färs och bröd. Ania Obminska Publicerad 15 jan 2020 kl 06.00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annons Logga in här Prova Ny Teknik – 1 kr för en månad Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier, premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen. Kom igång nu → Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt. Gäller endast nya prenumeranter. Är du medlem i Sveriges Ingenjörer? Aktivera ditt konto här Logga in här ✕ nyheter svamp mat premium
KARRIÄR Trumpstyret vill strypa allt stöd till Harvard – förlorar miljarder USA:s regering förbereder att avsluta alla återstående finansiella uppgörelser med toppuniversitetet Harvard.
FORDON Chalmers-studie: Första turen på elsparkcykel farligast En tredjedel av alla kollisioner med elsparkcykel sker vid förarens första resa, visar en studie av forskare vid Chalmers enligt Ekot i Sveriges Radio.
TECH Klarnas vd sågar bank-id – vill bryta sig loss: ”Mycket frustrerad” Efter den senaste tidens omfattande störningar och överbelastningsattacker mot Swish går nu Klarnas grundare och vd Sebastian Siemiatkowski till skarp kritik.