Hållbar industri

Den stora kesoflytten

I ett mejeri i Falkenberg där det tidigare producerats hushållsost ryms nu kesoproduktionen. Foto: Arla Foods
Tillverkningen av keso har flyttat till Falkenberg. Foto: Arla Foods
Tintin Mattsson Foto: Fredrik Karlsson
I ett mejeri i Falkenberg där det tidigare producerats hushållsost ryms nu kesoproduktionen. (Klicka för större bild) Foto: Arla Foods

Hela tillverkningen av keso behövde flyttas – utan stopp i produktionen. Arla Foods är i slutfasen av jätteprojektet.

Publicerad

Prova Ny Teknik – 149 kr
för tre månader


Tillgång till alla låsta artiklar, fördjupande kompendier,
premiumnyhetsbrev, samt e-tidningen.



Kom igång nu →

Förnyas till 299 kr/mån efter din provperiod. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt.
Gäller endast nya prenumeranter.


Är du medlem i Sveriges Ingenjörer?

Aktivera ditt konto här