ANNONS FRÅN BOSE

Ger optimal brusreducering – i miniformat

Du behöver inte stora och skrymmande hörlurar för att kunna jobba i lugn och ro. Här är öronsnäckorna med extrem brusreducering – i ett mindre format än någonsin. – När folk testar dem blir de överraskade av hur tyst allt blir, säger Jason Brisbois, produktansvarig på Bose.

Publicerad Uppdaterad

På flyget, under jobbpendlingen eller med barnen springande runt i bostaden när du försöker jobba. Oavsett situation finns det många tillfällen i vardagen då du skulle vilja stänga ute omvärldens brus för att kunna fokusera bättre.

Många kanske tänker att bra brusreducering måste innebära stora hörlurar för att stänga ute så mycket ljud som möjligt, men med Bose QuietComfort® Earbuds II kommer optimal brusreducering i form av ett par smidiga öronsnäckor.

– Vi har jämfört de här lurarna med våra konkurrenter i tredjepartslabb och när vi jämför brusreduceringen mellan alla produkter så hamnar vi i topp, berättar Jason Brisbois.

Nyfiken på vad QuietComfort Earbuds II kostar? Kolla här!

Nyckeln till den överlägsna brusreduceringen sitter i en teknik som kallas CustomTune. När användaren tar på sig öronsnäckorna skickas en signal ut i hörselgången. Därefter ställer QuietComfort® Earbuds II in alla filter efter användarens öron.

– Många brusreducerings-produkter har varit bra på att ta bort låga frekvenser, som flygplansbrus. Men när man tar bort det ljudet så hör man i stället de som pratar bakom en.

Tack vare CustomTune-tekniken tar QuietComfort Earbuds II även bort en stor del av mellanregistret, vilket tillför ännu en dimension av brusreducering.

- Om man lyssnar på musik på väldigt låg nivå så hör man inga röster alls. Det är väldigt märkbart, och många som testar öronsnäckorna blir överraskade av hur tyst allt blir, säger Jason Brisbois.

Genom en touchsensor kan användaren också skifta från tyst läge till aware-läge, där lurarna släpper igenom bakgrundsljudet.

– Vår tanke är att man inte ska känna sig innestängd i lurarna. Ibland vill man släppa in världen och därför har vi enkla inställningar där man kan justera hur mycket bakgrundsljus som hörs.

QuietComfort Earbuds II är 30% mindre än föregångarna och kommer med öronkuddar och stabilitetsband i olika storlekar, för bästa möjliga passform.

– För de som älskar musik, reser eller pendlar mycket och vill ha små och smidiga öronsnäckor med en överlägsen brusreducering ger de här en lyssningsupplevelse som man aldrig har hört förut, avslutar Jason.

Läs mer om QuietComfort Earbuds II och se priset här