ANNONS FRÅN SAMSUNG

Galaxy S10+ Performance Edition – smartphone i klass med en modern laptop

Samsung fortsätter att tänja gränserna för vad nästa generations mobiltelefon kan göra. Galaxy S10+ Performance Edition är en smartphone med kapacitet och kraft i klass med en modern laptop. Modellen kommer med 1TB internminne, multikamerasystem och säkerhet på högsta nivå.

Publicerad Uppdaterad

I början på året släppte Samsung den nya smartphonen Galaxy S10 som bygger på tio år av mobil innovation. Performance Edition är den mest avancerade S10-modellen och ger ännu mer kraft till användaren.

- I takt med att användare ställer mer krav på att jobba obehindrat både utanför kontoret och kontorstider kan Samsung nu presentera sin mest kraftfulla mobil någonsin. Performance Edition har prestanda som kan jämföras med moderna laptops och kan därmed tillföra en otrolig flexibilitet i var, när och hur man väljer att jobba, säger Andreas Bergqvist, Product Manager Telecom på Samsung.

1TB minne – för allt du behöver

Galaxy S10+ Performance Edition kommer med 1TB internminne och 12 GB RAM-minne. Med 1TB minne finns utrymme att lagra mer musik, presentationer och HD-filmer utan att behöva oroa sig om lagringsutrymme. Om mer utrymme skulle behövas finns det även en extern minneskortläsare.

Telefonen har 12GB RAM-minne och kapacitet likt en bärbar dator. Den kraftfulla enheten gör multitasking eller att använda prestandakrävande appar enkelt och smidigt. Det stora RAM-minnet gör det möjligt att hantera stora filer snabbt och utan krångel direkt i mobilen.

Läs mer och beställ Galaxy S10+ Performance Edition här.

Batteri som varar längre

Galaxy S10+ Performance Edition har ett kraftfullt batteri som gör att mobilen går att användas hela dagen utan att behöva laddas. Batterianvändningen optimeras genom intelligent styrning, där telefonen lär sig av användarmönster och sparar ström genom att stänga ner funktioner som inte används vid olika tillfällen på dagen eller på särskilda platser.

Mobilen har även trådlös batteridelning som gör det enkelt att ladda andra enheter direkt från telefonen. Det går även att ladda telefonen och samtidigt trådlöst ladda andra enheter som hörlurar, en Galaxy Watch eller kollegans mobil.

Biokänsla och tålig design

Mobilen kommer med Samsungs nya banbrytande infinityskärm med biokänsla. Skärmen har bättre bildkvalité och färgkontraster än någonsin tidigare, och anpassas automatiskt till ljusförhållandena runtomkring för att alltid ge skarp och tydlig bild. Galaxy S10+ Performance Edition kommer med användargränssnittet One UI som gör det enkelt och snabbt att använda funktioner och appar; allt inom räckhåll även när telefonen används med bara en hand.

Performance Edition kommer i ett extra unikt premiummaterial, med elegant design i keramiskt material som skyddar telefonen mot repor och ökar livslängden.

Mobilen har även en trippelkamera som möjliggjort bilder i proffsklass, med tre olika objektiv för att fånga bilder likt en systemkamera. Vidvinkel-objektivet fungerar bra för vardagsfoton medan ultra-vidvinkel-objektivitet fotograferar i upp till 123 grader, som det mänskliga ögat. Med telefotoobjektivet går det att komma ännu närmare med 2x optisk zoom. Med två bländarlägen anpassar sig kamerorna till aktuella ljusförhållandena för att ge ännu bättre bilder, även i svagt ljus.

Ökad säkerhet

Galaxy S10+ Performance Edition har hög säkerhet och använder en ny fingeravtrycksläsare som använder ultraljud direkt i skärmen. Tekniken gör att det går snabbare att öppna telefonen samtidigt som biometrisk verifiering hjälper till att skydda användarens data. Det går att läsa av ett fingeravtryck även om skärmen är blöt eller kall eller om ljuset runtomkring är starkt.

Läs mer och beställ Galaxy S10+ Performance Edition här.