Så funkar Alfa Lavals separatorteknik. Klicka på bilden för större version. Illustration: Jonas Askergren.
Temperaturmätare för maltprocessen. Foto: Andreas Apell
Calle Berndtsson rakar ut den förbrukade malten ur Spendrups provbryggeri. Foto: Andreas Apell
Från kontrullrummet har man total överblick. Foto: Andreas Apell
Här produceras öl på löpande band. Foto: Andreas Apell
Bosse Nilsson, provare av maskiner på Alfa Laval i Stockholm. Foto: Andreas Apell
Foto: Andreas Apell
Foto: Andreas Apell
Foto: Andreas Apell
Richard Bengtsson, bryggmästare på Spendrups i Stockholm visar runt. Foto: Andreas Apell
Peter Thorwid, Alfa Laval i det rum på Spendrups Bryggerier som deras nya maskin ska installeras. Foto: Andreas Apell
Peter Thorwid igen. Foto: Andreas Apell
Spendrups Bryggeri i Stockholm. I bakgrunden tankar för Loka mineralvatten. Foto: Andreas Apell
Hos Spendrups bryggeri i Vårby testar Alfa Laval sin nya separatorteknik. Med den kan bryggarna få ut ännu mer öl av samma mängd malt och samtidigt spara energi.