ANNONS FRÅN MOLNIFY

Gör om dina Excel-filer till webbapplikationer på bara några minuter

Molnify är tjänsten som hjälper bolag i Sverige att skapa skräddarsydd mjukvara från deras egna Excel-filer. Bland kunderna syns företag som Telia Company och försäkringsbolaget If.

Publicerad Uppdaterad

- Vi vill ge kraften att skapa till dem som har idéerna, säger Mattias Hjortzberg, VD på Molnify.

- Alla bolag jobbar i Excel på något sätt. Vår tjänst gör automatiskt att dina Excel-filer snabbt blir snygga appar för webb, iOS och Android, och det är signifikant snabbare och billigare än traditionell IT-utveckling. Bland användningsfallen finns allt från prissättnings- och offertappar, skräddarsydda inspektions appar, vetenskapliga beräkningar till rena processverktyg som t.ex. används för att beräkna kapacitet i en tillverkningsprocess, fortsätter Mattias.

- Excel är fantastiskt när det kommer till att skapa modeller, men att få en Excel-fil som någon annan har byggt delad med sig, är ofta allt annat än fantastiskt. Om du har en modell i Excel, så kan Molnify öka användbarheten, säkerheten och presentationen av den genom att göra om den till en app. – Processen är enkel, flertalet av våra kunder konverterar själva om sina Excel-filer till webbappar utan att skriva en enda rad kod – vanliga Excel-kunskaper räcker. Behövs det, kan vi även hjälpa till hela vägen från idé till webbapp, avslutar han.

Telia Company är en av Molnifys kunder

- Med hjälp av Molnify så insåg jag att vi snabbt kan realisera olika idéer genom att själva bygga appar i Excel och därefter konvertera dem till webbappar med Molnifys plattform. Detta har lett till att vi har kunnat förverkliga och testa många idéer på kort tid, idéer som annars bara skulle stanna kvar på ritbordet, säger Ivo Kukavica på Telia Company.

Funktioner som går utanför Excel

Molnify har stöd för över 200 olika Excel-formler som t.ex. VLOOKUP, INDEX/MATCH, SUMPRODUCT mm, men har även unika funktioner som låter appar byggda i Excel skicka data till databas eller Google Sheets, via email, till Slack och MS Teams samt till och med via SMS. Detta gör att de man kan spara massor av tid och pengar när det kommer till skräddarsydd mjukvaruutveckling, samt flytta utvecklingen in-house.

- Något våra kunder verkligen uppskattar är att det går snabbt att gå från idé till färdig app och att uppdateringar som de genomför blir tillgängliga för användaren på bara några sekunder i appen, säger Mattias. Vi hoppas att fler företag ska upptäcka hur enkelt det är att höja säkerheten, hastigheten och marginalerna, när det kommer till IT-utveckling.

Annonsinformation:

Om Molnify

●  Molnifys tjänst låter dig skapa snygga appar av dina Excel-filer

●  Vanliga Excel-kunskaper räcker

●  Upp till 90 procent billigare och snabbare än traditionell utveckling

Testa själv - just nu erbjuder Molnify 2 timmars gratis utvecklingstid när du tecknar ett abonnemang för en app. Läs mer här!

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till brandarena@nyteknikgroup.se.