Vill du dela med dig av ett nyhetstips eller information?

Kontakta oss via mejl, Facebook, Instagram, telefon, post – eller via vårt tipsformulär längre ned på den här sidan, där du kan kontakta oss utan att uppge vem du är, om du så önskar.

Mejl: redaktionen@nyteknik.se

Facebook: Vi finns på Facebook. Gå till ”Meddelande”. Det är redaktionens journalister som tar emot meddelandena. De är inte synliga för övriga följare eller användare.

Instagram: Vi finns på Instagram. Gå till vår profil @ny_teknik och tryck på de tre punkterna högst upp till höger för att skicka ett direktmeddelande. Det är redaktionens journalister som tar emot meddelandena. De är inte synliga för övriga följare eller användare.

Post: Ny Teknik, Box 6323, 102 35 Stockholm

Telefon: 08-796 66 00 (växel)

Kontakt med enskilda journalister på Ny Teknik: Du kan höra av dig till en enskild reporter eller medlem av redaktionen med ditt tips. Kontaktuppgifter för mejl och telefon finns här. Där finns också uppgift om vilka på Ny Teknik som går att nå via den krypterade meddelandetjänsten Signal.

Formulär: Använd formuläret nedan för att tipsa oss. Du måste inte uppge din mejladress. Däremot kan det vara bra för oss att ha en möjlighet att kontakta dig. Mejladressen kommer endast att användas för eventuell kommunikation mellan dig och Ny Teknik.

Rätten till källskydd tillämpas i kontakt med Ny Tekniks redaktion. Källskydd i kontakt med medier är reglerad i svensk grundlag. Källskydd innebär att den som har tagit emot ett tips eller en uppgift inte får röja identiteten för den som vill vara anonym. Det är straffbart för den som har tagit emot en sådan anonym uppgift att avslöja källan.