Google Pixel 3 XL visas upp i färgen ”Clearly White" - här är alla ryktena

2018-07-30 11:22  

I början av nästa år kan Google komma att släppa en billigare variant av sin mobiltelefon som skulle kunna konkurrera med Iphone SE. Här är de senaste ryktena om nästa generation av Google Pixel.

2018-07-30: Google Pixel 3 XL visas upp i färgen ”Clearly White"

Den senaste läckan om Googles kommande telefon Pixel 3 kommer från XDA Developers via forumanvändaren dr.guru, skriver Techradar.

På bilderna som användaren har publicerat sägs det vara XL-varianten av telefonen i den kommande vita färgen ”Clearly White” och telefonen som visas upp följer samma designrykten vi har sett i tidigare läckor.

2018-06-29: Twittraren OnLeaks visar upp hela Pixel 3

Den okände Twitter-användaren OnLeaks har släppt kompletta illustrationer på Googles kommande telefoner Pixel 3 och Pixel 3 XL, enligt Slash Gear.

Ytliga skillnaden mellan telefonernas design verkar vara att den mindre varianten Pixel 3 saknar en haka. OnLeak har även prickat in färgerna på telefonerna, och det verkar som att telefonen får framåtvända högtalare och blir utan högtalarjack.

Läs mer: Google Pixel 3-läcka visar upp hela telefonen

2018-06-05: Budgetversion av Pixel på gång

I höst väntas Google släppa Pixel 3 och Pixel 3 XL, men nu kan det vara en tredje version av mobiltelefonen på ingång. Under första halvåret 2019 kommer Google att lansera en enklare Pixel i mellansegmentet som skulle kunna konkurrera med Iphone SE, enligt den ofta träffsäkra läckaren Roland Quandt.

Läs mer: Samsung Galaxy Note 9 – här är alla rykten om telefonen

Han är själv osäker på lanseringsdatumet och hårdvaran, men skriver att telefonen bygger på chippet Snapdragon 710. Ett nytt chipp från Qualcomm som ska leverera hyfsad prestanda för en relativt billig peng.

2018-05-31: Sensorhaka och kantfri skärm

Det verkar som att Google har bestämt sig för att släppa en ny Pixel-telefon varje höst. Nya uppgifter tyder på att Pixel 3 och Pixel 3 XL kommer att släppas i oktober, rapporterar Bloomberg.

De två storlekarna väntas få lite olika design. Enligt uppgifterna kommer XL-mobilen att få en sensorhaka i likhet med Iphone X och displayen kommer att täcka nästan hela framsidan av telefonen förutom fronthögtalaren i bottenkant som Google valt att behålla.

Läs mer: Iphone X – följ ryktena och läckorna fram till lanseringen

Standardvarianten av Pixel 3 väntas påminna mer om Pixel 2, och sägs släppas utan sensorhaka och med skärmkanterna intakta.

Ett annat intressant rykte är att Google lagt ut tillverkningen på Foxconn, samma bolag som tillverkar Iphones åt Apple. De två första Pixel-generationerna tillverkades av HTC och senare LG. Google har inte velat kommentera ryktena.

Utvecklingen av mobilerna ska även fått skjuts när Google köpte loss mobildivisionen från taiwanesiska HTC. Affären blev klar i början av året och innebar att Google betalade 1,1 miljarder dollar för att ta över merparten av HTC:s mobilutveckling och att 2 000 HTC-ingenjörer fick ny arbetsgivare.

Simon Campanello

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt