GM-chef: Elon Musk ”är full av skit”

2017-10-12 08:20  
Teslas vd Elon Musk. Foto: TT

TEKNIKSVEPET. Bråk i bilbranschen, en man tatuerar in teleoperatörs logga för att få en Iphone och Zuckerberg pudlar efter ”osmaklig” video.

Nytt bråk i bilbranschen? Enligt General Motors chef för autonom teknik, Scott Miller, är Teslachefen Elon Musk "full av skit" när han påstår att Teslas framtida och nuvarande modeller kan bli helt autonoma.

I en intervju med Caradvice syftar han på att bara för att Tesla hävdar att deras bilar kan köra från kust till kust i USA betyder det inte att Tesla är på nivå fem, som är den högsta nivån för självkörande bilar.

Hur långt skulle du gå för att få en Iphone 8 gratis? 20-årige Philip Harrison från Pheonix tatuerade in en teleoperatörs logga.

Teleoperatören T-Mobiles chef imponerades – och nu ska unge Harrison belönas med en telefon.

Facebookgrundaren Mark Zuckerberg ber om ursäkt för en video som han sände live från det orkandrabbade Puerto Rico. Videon har kallats "tondöv" och "osmaklig".

 

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Ågren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

Här är reglerna för kommentarerna på NyTeknik

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt