Tävla med Ny Teknik och vinn en Vässla Bike

2021-06-04 10:02  

Var med i sommarens hetaste tävling där du kan vinna en eldriven Vässla Bike värd ca 20.000 kr. Tävla med oss på Ny Teknik och Vässla och om ett av de smidigaste (och coolaste) elfordonen på marknaden.

Tävnlingen är nu avslutad. Vinnaren i Ny Tekniks sommartävling blev Charlotte i Kungsbacka. Vi gratulerar henne och tackar alla som var med och tävlade.

Med en Vässla Bike får du det bästa från en moped, cykel och en kick bike. Snygg formgivning, smidig laddning, lång räckvidd och bra komfort. Tävla med oss genom att svara på två frågor och en motivering. Sista tävlingsdag är 15 augusti 2021.

 

Snabbfakta om Vässla Bike:

  • Lätt och smidig att ta med sig
  • Kräver inget körkort, registrering eller försäkring 
  • Tillåten på cykelbana

Tävlingsregler

Allmänt
Tävlingen arrangeras av Ny Teknik Group Sverige AB, Fleminggatan 7, 11226 Stockholm. Under perioden 15 juni och 15 augusti 2021. För att delta i tävlingen svarar du på två frågor och en motivering. Samtidigt ansluts du som tävlande till Ny Tekniks nyhetsbrev med tekniknyheter till uppgiven e-postadress.

Vinnare
Ny Teknik utser tävlingens vinnare som ej kan bestridas av tävlande. Vinnaren kontaktas av Ny Teknik via uppgivet telefonnummer eller e-postadress i senast 30 augusti 2021.

Vinsten
Vinsten består av en (1) Vässla Bike värde ca 20.000 SEK. Ny Teknik förbehåller sig rätten att ersätta priset mot ett pris av samma karaktär och värde, om priset av någon anledning skulle göras otillgängligt. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vem kan delta
Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige som är över 18 år. Anställda eller representanter för Ny Teknik eller Vässla eller någon annan förbunden till tävlingen och/eller deras familjemedlemmar får inte medverka i tävlingen.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer