ANNONS FRÅN NY TEKNIK

Så når du nya kunder med Ny Teknik

Vad kan vara bättre än att kommunicera direkt med beslutsfattarna när du vill nå ut till nya kunder? Det har du möjlighet att göra i samarbete med Ny Teknik.

Publicerad Uppdaterad

Varje vecka söker sig hundratusentals teknikintresserade till NyTeknik.se för att ta del av de senaste tekniknyheterna. Läsarna är välutbildade beslutsfattare inom svensk industri och svenskt näringsliv. De söker sig till Sveriges största tekniksajt för att innehållet hjälper dem att lyckas i sina yrkesliv, men också för att Ny Teknik också skriver om ämnen som de är intresserade av privat.

På NyTeknik.se kan ni som företag nå ut till nya kunder genom riktad annonsering i sajtens nyhetsflöde. Att investera i nativeannonsering (annonsmärkta artiklar med riktade budskap som är relevanta och intressanta för den målgrupp ni vill nå) är ett smart och kostnadseffektivt sätt att få ut rätt information till rätt mottagare – det vet vi efter att ha hjälpt hundratals företag med deras marknadsföring.

Vårt budskap är kort och enkelt: Vi hjälper dig att nå ut till nya kunder. Vilket är ditt?

Vill du veta med om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? Ta kontakt med oss i dag för ett helt förutsättningslöst samtal om vilka möjligheter vi kan skapa tillsammans.

Läs mer om NyTeknik.se och hitta din kontaktperson här.