ANNONS FRÅN SAMSUNG

Nya Samsung Galaxy Note10 och Note10+ är mer än en smartphone

I en digital värld är mobiltelefonen ett viktigt arbetsredskap som kräver hög prestanda och snabb uppkoppling. Galaxy Note10 och Note10+ är Samsungs mest kraftfulla smartphones hittills, anpassade för den högpresterande med funktioner som supersnabbladdning, lagringsutrymme likt en bärbar dator och möjlighet att spara ner anteckningar digitalt med S Pen.

Publicerad Uppdaterad

Galaxy Note10 och Note10+ är multiverktyg som ökar produktiviteten för så väl entreprenören som kreatören. Mobilerna har ett inbyggt minne i klass med en laptop på upp till hela 512GB i Note10+ som också kan expanderas med ytterligare 1TB med MicroSD-kort. Med supersnabbladdning håller batteriet i en dag på bara en halvtimmes laddning, och telefonen kan även användas för att ladda andra enheter genom trådlös laddning.

Använd Galaxy Note10 | Note10+ som en PC

De nya Galaxy Note-modellerna passar den som vill jobba på distans och snabbt få tillgång till presentationer och arbetsdokument. Genom den förbättrade funktionen DeX (Desktop Experience) går det att koppla Galaxy Note10 och Note10+ till en dator med en USB-kabel och arbeta med mobil och dator parallellt på samma skärm.

- Galaxy Note10 kan smidigt kopplas till en extern skärm för att få ett användargränssnitt som liknar en vanlig PC genom DeX vilket möjliggör effektivt arbete med din mobiltelefon. Du kan utnyttja både mobilens appar och datorns program samtidigt och enkelt flytta filer mellan dator och mobil, förklarar Andreas Bergqvist, Samsung Sveriges produktchef på mobilsidan.

Med säkerhetsprogrammet Samsung Knox skyddas filer på mobilen med högklassig säkerhet i flera lager. Galaxy Note10 och Note10+ låses upp genom ansiktsigenkänning eller ultraljudsfingeravtryck, och filer kan raderas på distans om mobilen skulle försvinna.

S Pen styr presentationer på distans

Med S Pen går det enkelt att styra presentationer och videos eller omvandla mötesanteckningar till digitala textdokument. Det går att anpassa tjocklek och färg på S för att passa varje ändamål.

- Utan att låsa upp eller öppna något program kan du både göra snabba skisser och detaljerade teckningar. Dina anteckningar kan enkelt föras över till textformat och användas i exempelvis Microsoft Word, säger Andreas Bergqvist.

Nytt för Galaxy Note10 och Note10+ är att S Pen nu även kan styras via rörelser i luften. Det gör det ännu enklare att snabbt styra presentationer eller videos utan att röra mobilen.

En smartare smartphone 

Flera funktioner på Galaxy Note10 och Note10+ förbättras ytterligare med hjälp av AI. Maskininlärning i användargränssnittet används för att visa genvägar till appar som oftast används, anpassat till tid och plats. Den intelligenta processorn laddar i förväg de mest använda apparna för snabbare åtkomst. Även kameran styrs av AI och anpassar automatiskt kamerainställningarna efter situationen.

- För kameran används intelligent bildbehandling för att göra det enklare att ta fantastiska bilder, så att alla dina bilder blir värda att dela. Tekniken gör också att kamerasensorn kan utnyttjas mycket effektivt och ger bästa möjliga färgåtergivning baserad på objektet. Batteriet räcker också längre tack vare att din mobil lär sig hur du använder den och kan spara ström genom att stänga av funktioner du inte använder, förklarar Andreas Bergqvist.

Läs mer om beställ Galaxy Note10 och Note10+ här.