ANNONS FÖR PHOENIX CONTACT

Ny digital handelsplats för industriella mjukvaruutvecklare

Snabbare och billigare - kraven på leverans- och kostnadseffektivitet ökar alltjämt på den digitala arenan. PLCnext store är molntjänsten som uppfyller båda kraven genom att erbjuda mjukvaruutvecklare fri distribution av sina lösningar.

Publicerad Uppdaterad

På IT-sidan har open source gjort stora framsteg och är idag ett vedertaget begrepp och en accepterad distributionsform. Utvecklingen av distribution av automationsmjukvara, däremot, har i princip stått still sedan början av 2000-talet. Det tog Phoenix Contact fasta på när de skapade PLCnext store – ett verktyg för mjukvaruutvecklare som fritt eller mot en kostnad kan erbjuda sina kunder ny eller uppdaterade mjukvaror.

PLCnext store är inte bara ett komplett ekosystem bestående av hårdvara, mjukvara och community, utan också en öppen digital handelsplats: den öppna automationsplattformen PLCnext. Målet med plattformen är att realisera ultramodern distribution av automationsmjukvara, nya innovativa mjukvarukomponenter, funktioner, runtimes, expansioner och till och med färdiga program.

Självklart finns en krypterad VPN för remote access och runtimes till styrsystemen från Phoenix Contact, men även access från andra leverantörer som Tossibox och Codesys.

Läs mer här!

Annonsinformation:

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till brandarena@nyteknikgroup.se.