ANNONS FRÅN DEWESOFT

Nära kundsammarbete när Dewesoft öppnar två kontor i Sverige

Den slovenska DAQ producenten Dewesoft öppnar nya kontor i Göteborg och Linköping och introducerar sina nya prisbelönta internationella lösningar för industrin.

Publicerad Uppdaterad

Dewesoft utvecklar och producerar robusta datainsamlings-, test- och mätinstrument samt programvara för att tillhandahålla lösningar för applikationer inom fordons-, flyg-, energi-, industri-, och samhällsbygg. Deras lösningar används nu i de mest avancerade laboratorierna över hela världen.

– Vårt mål är att arbeta nära våra kunder. En stark närvaro i Sverige gör att vi verkligen kan uppfylla deras önskemål när vi skapar nya produkter och system, säger Bojan Contala, vd på Dewesoft AB Sverige.

Idag arbetar man på Dewesoft med den svenska fordonsindustrin och målet för de kommande åren är att utöka verksamheten och arbeta upp ett gott rykte inom andra branscher som energi, transport, flygindustri och försvar.

Bojan Contala konstaterar att Sverige har en kreativ och innovativ marknad. Genom att verka på plats kan företaget lättare erbjuda förstklassig service, support och kalibreringstjänster vilket man ser fram emot.

– Vi levererar den snabbaste, mest effektiva och intuitiva användarupplevelsen när vi konstruerar hårdvara och mjukvara Vi designar och tillverkar mångsidiga och robusta datainsamlingssystem som gör tester och mätningar enklare än att cykla, vilket utgör de ultimata verktygen för mätande ingenjörer.

Alla instrument från Dewesoft är utformade för att vara enkla att använda och är även utbyggbara vilket gör att de fungerar med nästan vilken signal som helst. Programvaran för datainsamling och dataanalys, Dewesoft X, har fått flera internationella priser. Programvaran kan mäta, lagra, och analysera data synkroniserade från analoga, digitala, CAN, GSP, video, seriella och många andra datagränssnitt.

– Vi strävar efter att vara kundens första val av uppdragskritisk test- och mätutrustning som ger maximal effektivitet med fantastisk design, avslutar Bojan Contala.

För mer information: www.dewesoft.com