ANNONS FRÅN SAMSUNG

Kraftfullare video och foto med Samsung Galaxy Note10

Samsung Galaxy Note10 och Note10+ kommer med en rad kreativa verktyg för foto och video som gör det möjligt att sköta en hel produktionsprocess direkt i handen. Med sin kraftfulla processor är nya Galaxy Note10|Note10+ designade för större upplevelser och passar perfekt för kreatören, gamern och seriefantasten.

Publicerad Uppdaterad

Galaxy Note10 och Note10+ är framtagna för att inspirera till kreativitet. Mobilen kan användas för att filma högkvalitativ video, ta foton i proffsklass eller rita direkt i videon med funktionen AR Doodle. Med S Pen går det att justera inställningar och ta foton på distans, samtidigt som den intelligenta pennan gör det enklare att redigera videos.

- Galaxy Note10+ är den kraftfullaste mobiltelefonen någonsin. Den är framtagen för de högpresterande och flyttar gränserna för vad som är möjligt. Mobilen har en kamera med helt ny teknik som ger stora kreativa möjligheter och ett batteri som räcker hela dagen, säger Andreas Bergqvist, Samsung Sveriges produktchef på mobilsidan.

Kameror i proffsklass

Det avancerade kamerasystemet på Galaxy Note10 och Note10+ utsågs förra månaden till marknadens bästa mobilkamera av DxOMark. Den ultravida kameran fångar bilder i 123°, likt det mänskliga ögat, och gör det möjligt att fånga hela landskap på bild. Med telefotokameran går det att komma ännu närmare med 2x optisk zoom. Den intelligenta vidvinkelkameran anpassar automatiskt ljuset efter situationen, så att det blir enkelt att ta bra bilder dygnet runt.

Genom funktionen Scene Optimizer känner mobilkameran av motivet och kan automatiskt justera inställningarna för den perfekta bilden. Med över trettio olika fotolägen hjälper kameran användaren att ta proffsbilder varje gång. Kameran i Galaxy Note10 och Note10+ stöder även RAW-format när man använder PRO-läget som ger mängder av möjligheter för manuella inställningar.

Avancerad filmteknik direkt i fickan

Bland de mer uppmärksammade nyheterna med Galaxy Note10 | Note10+ är den uppgraderade filmupplevelsen. Med mobilen går det att filma med live-fokus, använda Super Steady-stabilisatorn och filma i 4K HDR. Det går även att skapa en ännu större ljudupplevelse i filmerna med zoom-in-mikrofonen som låter användaren justera ljudbilden genom att ta upp ljud därifrån kameran pekar.

- Galaxy Note10 och Note10+ kan även spela in video med bokeh-effekt. I Galaxy Note10 sker detta med hjälp av mjukvara i telefonen, på Galaxy Note10+ finns även en djupkamera med Time-Of-Flight-funktionalitet vilket betyder att den mäter tiden det tar för ljuset att studsa mot olika objekt mäta avstånd och mått, förklarar Andreas Bergqvist.

För kreatören, inredaren eller hemmafixaren finns flera fördelar med djupkameran (DepthVision) i Galaxy Note10+ som kan användas för att skapa 3D-renderingar. Det går att använda Quick Measure för att mäta objekt i omgivningen i 3D och se om exempelvis en möbel passar i hemmet. Med 3D scanner-appen går det att ta en 360-graders bild av ett föremål och skapa en animerad GIF.

Redigera video direkt i Galaxy Note10 | Note10+

Galaxy Note10 och Note10+ kommer med ett egenutvecklat videoredigeringsprogram som gör mobilen till en avancerad produktionsstudio. Det går att producera egna filmer direkt i mobilen genom att klistra in flera videoklipp i en film, skapa övergångseffekter eller lägga på text och bakgrundsmusik. S Pen kan med fördel användas för ännu mer precis redigering inne i redigeringsprogrammet.

För den högpresterande användaren går det även att skaffa Adobe Rush på Galaxy Note10 | Note10+ för ännu större möjligheter att skapa avancerad video direkt i mobilen.

Mer kraft för spel och streamade filmer och serier

Den stora skärmytan på Galaxy Note10 och Note10+ passar perfekt för att streama film och serier, och DisplayMate utsåg i augusti 2019 mobilens dynamiska AMOLED-skärm till marknadens bästa mobilskärm. Tack vare en helt ny Samsungprocessor är Galaxy Note10 | Note10+ hela 20 % snabbare än Galaxy Note9 vilket också gör den perfekt för gamern.

Läs mer om beställ Samsung Galaxy Note10 och Note10+ här.