ANNONS FRÅN IPETRONIK

Komplett partner som säkrar framtidens bilar

I takt med att våra bilar utrustas med komplexa datasystem och elektrifieras blir behovet av Ipetroniks expertis större. Med lång erfarenhet och ständigt framtidsfokus är det en viktig pusselbit i utvecklingen framåt.

Publicerad Uppdaterad

Ipetronik GmbH & Co. KG utvecklar mobila mätsystem som underlättar för företag inom fordonsindustrin att testa och verifiera sina bilar innan de sätts på marknaden. Ipetronik tar också fram testbänkar som simulerar olika förhållanden som den nya generationens fordon måste fungera i. Förutom en stark produktportfölj som är avgörande för kunderna under utvecklingsfasen av nya fordon sitter man också på en tung ingenjörskompetens.

– Alla våra produkter och tjänster syftar till att testa hur utrustningen i våra kunders testfordon klarar olika förhållanden. Även om en bil säljs i Australien eller i Sverige ska den kunna hålla samma behagliga inomhusklimat och alla komponenter ska fylla sina funktioner, säger Felix Ottofuelling, CTO på Ipetronik GmbH & Co. KG.

Deras system säkerställer optimal testning av morgondagens fordon. Läs mer här.

Kan vara en nyckel för nya generationens fordonssystem

Med Ipetroniks testbänkar kan kunder simulera tuffa klimatförhållanden för kompressorer samt kompletta klimatsystem – ett måste för bilföretag som arbetar globalt. Dessutom blir dagens bilar allt mer elektrifierade, elektroniskt komplicerade och antalet sensorer inuti bilarna fler. Detta öppnar för ett annat stort behov.

– En av de största förändringarna som vi ser inom bilindustrin är att den nya generationens fordon är allt mer uppkopplade, och det kräver system som klarar av att hantera stora mängder data. Våra mätsystem kan vara en nyckel för att testa detta, säger Felix Ottofuelling.

Han menar att vi kommer se en stor förändring i framtiden där bilar kommer ses som ett sätt för bilföretag att kommunicera direkt med kunden bakom ratten. Förbättrade datasystem ska kunna uppdateras i bilar som redan rullar på vägarna.

– Vi ser redan många av våra kunder som har detta mindset, att kundresan inte slutar efter att bilföraren köpt sin nya bil utan att den kan fortsätta så länge man utvecklar bilens programvara, säger Felix Ottofuelling.

Så hjälper de till med utveckling av bilars programvaror

Bred produktportfölj som möter bilindustrins behov

I takt med att bilindustrin blir allt mer komplicerad, tekniktung och ställer om till hållbarhet ökar behovet för företagen att arbeta med en stabil partner som Ipetronik. Företagets breda produktportfölj av precisa mätsystem, dataloggers och sensorer kombinerat med kraftfull programvara för datainsamling och molntjänster är en viktig del av morgondagens fordonsteknik.

– När det kommer till att hitta lösningar för den nya generationens fordon och dess teknik är Ipetronik helt klart en viktig samarbetspartner för våra kunder som finns med bland jättarna inom global bilindustri, säger Felix Ottofuelling.

Annonsinformation

Ipetronik GmbH & Co. KG är ett globalt företag som grundades 1989. Ipetronik har över 300 anställda i Baden-Baden, Dusseldorf, Eichstätt och Olching i Tyskland, samt ett starkt sälj- och supportnätverk över hela världen som möjliggör global distribution och kundnärvaro. Företaget har fem starka affärsområden, IPEmeasure, IPEmotion, IPEengineering, IPEtec och IPEservices som täcker hela kedjan från utveckling av ny teknik till service hos kunder.

Läs mer här!

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till agency@nyteknikgroup.se