ANNONS FRÅN BRADY SVERIGE

Komplett och helautomatiserad spårbarhetsetikettering

Upptäck Bradys kompletta och tillförlitliga etiketteringslösning för kretskort som ger möjlighet att automatisera spårbarheten och samla in smarta tillverkningsdata från produktionslinjer för ytmonterade komponenter.

Publicerad Uppdaterad

Spåra alla kretskort

Bradys kompletta spårbarhetslösning kan koppla ihop alla kretskort i produktionen med en Smart Factory-konfigurering. Med denna lösning kan data samlas in från kretskorten, och sedan skickas till tillverkningssystemet och till andra maskiner och produktionscykler, eller till leverantörskedjan både upp- och nedströms.

Upptäck varje del av en komplett spårbarhetslösning i detalj. Skaffa broschyren!

Tillförlitliga etiketter

Bradys serie med tillförlitliga etiketter för kretskort är utformad för automatisk applicering och kan hålla 2D-koder och streckkoder läsbara under sådana förhållanden som råder vid kretskortstillverkning, så att de kan avläsas av skannar genom hela produktionsprocessen.

  • Skriv ut och applicera etiketter: polyimidetiketter som har designats för att sitta på plats och förbli läsliga i temperaturer på upp till 300 °C, eller när de utsätts för typiska kretskortskemikalier och rengöringsprocesser.
     
  • Kan lasergraveras: designade för att klara en kretskortstillverkningsprocess och öka kontrasten hos lasermärkningar så att de blir enklare att läsa av i skanningssystem.
     
  • Maskeringsfilm:  designad för att skydda kretskort under tillverkningsprocesserna, inklusive våglödning och varmluftsutjämning. Maskeringsfilmen kan avlägsnas utan rester.

Testa tillförlitliga etiketter i din företagsmiljö och se hur de fungerar. Beställ prover!

Automatisering

En helautomatiserad lösning för etikettering av kretskort kan underlätta spårbarhet och göra det möjligt att analysera data från tillverkningen utan mänsklig inblandning. Brady erbjuder flera olika automatiseringslösningar beroende på vilka behov som föreligger:

  • Utskrifts- och appliceringssystemet BSP61: ger konsekventa utskrifter i linan, exakt positionering och applicering av etiketter i nästan alla tillverkningstillämpningar.
     
  • Etikettmataren ALF14: ger en effektiv automatiserad etikettmatning, är snabb, effektiv och enkel att använda och kan implementeras var som helst längs med produktionslinjen.
     
  • Industriell etikettskrivare BradyPrinter i7100: ger hållbara och mycket exakta etikettutskrifter för verksamhetskritiska utmaningar i form av identifiering av stora volymer.
     
  • Skannrar: med bärbara eller inbyggda skannrar kan spårbarhetssystemen utvecklas utöver kraven i leveranskedjan och generera data som kan analyseras för att ta fram verksamhetsexempel för produktionsoptimering.

Få praktisk erfarenhet av våra system och upplev hur automatiserad spårbarhet kan optimera företagets verksamhet. Få en demonstration!

BRADY AB
Box 7007, SE-164 07 Kista
Telefon: 08 - 590 057 30
Mailadress: cssweden@bradycorp.com
www.brady.se