ANNONS FRÅN NY TEKNIK

Hitta rätt kompetens med Ny Teknik

Just nu har vi ett specialerbjudande på Ny Teknik som du inte vill missa om du står i begrepp att rekrytera ingenjörer.

Publicerad Uppdaterad

På listor över yrken där det råder störst brist på arbetskraft ligger bland andra civilingenjörer, ingenjörer, systemanalytiker, IT-arkitekter samt mjukvaru- och systemutvecklare.

Men hur hittar man dem?

Passa på att berätta mer om varför de ska söka just till ditt företag!

Sedan en tid tillbaka erbjuder Ny Teknik annonsörer att synas direkt i det redaktionella  flödet med annonsmärkta artiklar, så kallade nativeartiklar (som den här). Det fungerar lika bra i tidningen som digitalt, och det passar extra bra när det gäller rekrytering.

Attrahera mer

- I en nativeartikel får man plats med så mycket mer än bara en logotype, en rubrik, lite om jobbet och sen ”Ansök här”. Man kan berätta om företaget, göra intervjuer med någon som arbetar där, berätta om spännande saker som händer och hur framtiden ser ut.

- Man kan helt enkelt lägga ut texten och berätta för människor varför de ska söka jobb på just ditt företag, detta är speciellt viktigt för branscher som har svårt att hitta de rätta kompetenserna. Den stora fördelen är att man når ut till människor som inte aktivt söker nytt jobb.

- Man måste helt enkelt attrahera mer, och berätta vad man erbjuder.

Vi kan hjälpa er att skriva och producera artikeln.

Vill du veta mer om erbjudandet och nativeannonsering? Kontakta Eva Linder på telefon 08-796 64 25 eller eva.linder@nyteknik.se.