ANNONS FRÅN BILLERUDKORSNÄS

Hållbarhet i alla led på BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial som har en stark mission – att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att nå dit behövs inte bara hållbara produkter, utan även ett ledarskap som håller över tid.

Publicerad Uppdaterad

BillerudKorsnäs är ett svenskt industribolag med huvudkontor i Stockholm, sju svenska produktionsanläggningar och kontor över hela världen. Med fokus på förnyelsebart förpackningsmaterial har bolaget en mission att skapa en mer hållbar framtid. Tim Paradis, People Development Manager, och Cecilia Nyblom, Leadership and Talent Partner, från bolaget gästar det senaste avsnittet av karriärpodden Work at X. I podcasten berättar de om BillerudKorsnäs hållbarhetsarbete.

– Jag tror att många medarbetare känner att vår mission genomsyrar allt vi tar oss an. Att alla kan se hur de är med och bidrar för att vi ska nå vårt mål och det skapar ett starkt engagemang som verkligen lyser igenom, säger Tim Paradis i Work at X och fortsätter:

– Vi fokuserar otroligt mycket på innovation för att kunna ersätta mindre hållbara alternativ såsom plast och aluminium med smartare förpackningslösningar med vårt material. Vi utvecklar nya spännande produkter hela tiden, som en självupplösande cementsäck och en pappersflaska som ska klara kolsyrad dryck.

För att skapa de bästa förutsättningarna för att nå sin mission, en mer hållbar framtid, har BillerudKorsnäs utvecklat det egna programmet ”Hållbart ledarskap”. Detta då de anser att allt börjar med individen.

– Programmet är framtaget för att skapa en tydlighet i vad som krävs av våra ledare, och för att vi ska nå vår mission. Det består av tydliga förväntningar och stöd för att ge de bästa förutsättningarna för att man ska utvecklas som ledare och själv vara hållbar på lång sikt. Men också för hur man som ledare bygger ännu mer engagemang hos alla medarbetare på BillerudKorsnäs, säger Cecilia Nyblom.

Allt det här, och mycket mer, hör du i det senaste avsnittet av Work at X. Lyssna på avsnittet med BillerudKorsnäs, och alla andra avsnitt, här.

Annonsinformation:

Work at X är podden för alla ingenjörer och ingenjörsstudenter som letar efter den perfekta arbetsgivaren. I varje avsnitt möter programledaren och teknikjournalisten Elin Häggberg ett nytt företag som berättar om hur de står ut i konkurrensen om arbetskraften. Work at X produceras av contentbyrån Borg Owilli. Det här avsnittet görs i betalt samarbete med BillerudKorsnäs. Lyssna på podden här.

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till brandarena@nyteknikgroup.se.