ANNONS FRÅN FRAMFOT

5 utbildningar för dig som vill bli bäst på det du gör

Du föds inte till att bli chef, projektledare eller HR-person. Med självinsikt, mod och utbildning utvecklas du i rollen. Här är fem utbildningar som hjälper dig att bli bäst på det du gör.

Publicerad Uppdaterad

Oavsett vilken roll du har så handlar framgång i slutändan om att vara dig själv. Att verka på en plats där du får använda dina styrkor och ta vara på dina utvecklingsmöjligheter. Just det får du stöd i när du går utbildning hos Framfot. Självanalys, relevanta teorier och praktisk träning hjälper dig att både må och prestera ännu bättre i din yrkesroll.

Här är ett urval av Framfots mest populära utbildningar. Du väljer själv om du vill gå utbildningen på plats hos oss, eller på distans. Oavsett vad du väljer är vårt löfte till dig praktisk träning som ger resultat.

Rusta dig för att bli trygg och uppskattad som ledare

Det finns inte en standardmall ur vilken du kan läsa dig till rätt sätt att leda. Att bli en bra chef handlar om att hitta DITT sätt att leda. Exakt det får du göra i programmet Certifierad ledare – en chefsutbildning i tre delar. Du analyserar dig själv som ledare, får kunskap och verktyg för att bygga starka team och tränar praktiskt på det coachande ledarskapet. Kopplingen till din egen vardag går som en röd tråd genom hela utbildningen. Det gör att du får viktigt jobb gjort under utbildningsdagarna – och att du lägger en bra grund för att din nya kunskap ska sitta i länge. Win-win!

Hitta din superkraft som projektledare

Vilken är din superkraft som projektledare? Att vässa dina projektledarskills kan dels handla om att du lär dig nya verktyg och arbetssätt för bättre struktur och flexibilitet. Dels om att öka din kompetens inom ledarskap – alltså hur du får en grupp att fungera, må bra och prestera på bästa sätt, även under förändring. Både de delarna får du lära dig och öva praktiskt på i programmet som gör dig till Certifierad projektledare.

Mer effektiva projekt med agila metoder

SCRUM och Kanban har du kanske hört talas om. Men hur funkar det där med agila arbetssätt egentligen? I den här projektledarutbildningen får du lära dig det. I ett praktiskt upplägg får du testa olika metoder och titta närmre på vad just du, ditt team och organisationen behöver för att jobba mer agilt. Du får också chans att analysera vilka fördelar det kan bidra med till just er verksamhet. Varmt välkommen till utbildningen Agil projektledning.

Ta vara på företagets viktigaste resurs - personalen

Vad behöver du arbeta med för att utveckla en starkare och bättre kultur i er verksamhet? En kultur som attraherar, utvecklar och behåller rätt talanger är en förutsättning för framgångsrika företag idag. Att jobba med human resources – HR – är ett fantastiskt sätt att få hjälpa andra att växa samtidigt som du själv utvecklas. I den här utbildningen i HR får du lära dig, och träna praktiskt på, verktyg och metoder i allt från konflikthantering till lönekartläggning. Du får ta del av de senaste rönen inom HR och blir coachad av en erfaren utbildare som själv jobbat med human resources. Dessutom tar du fram en checklista för systematiskt arbetsmiljöarbete och tränar på olika typer av kommunikation.

Lär dig att leda framgångsrikt utan att vara chef

Att som chef leda arbetet framåt är både roligt och svårt. Att leda utan att vara chef kan också vara roligt, och ibland ännu svårare! Nyckeln är att förstå vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra. Samt att rusta dig själv med både kunskap och självförtroende. Ett bra sätt att komma framåt är att fråga din chef och dina medarbetare (och varför inte dig själv?) om vilka förväntningar de har på dig. Skriv ned dem så du kan återkomma till dem när vardagen snurrar fort. Och boka in dig på en utbildning där du får stöd i att utvecklas utifrån just dina förutsättningar. Till exempel Leda utan att vara chef – som du kan gå på distans eller på plats hos oss på Framfot. Precis som alla våra utbildningar.

Annonsinformation

Vågar du ta steget och bli bäst på det du gör?
Boka utbildning nu och bli Guldmedlem, med fri tillgång till våra populära webbinarier. Tidsbegränsat erbjudande!

Detta är en annons. Den är inte skriven av Ny Tekniks redaktion. I det fall du har synpunkter på annonsens innehåll, vänligen vänd dig till annonsören.

Önskar du annonsera eller komma i kontakt med Ny Tekniks kommersiella redaktion? Skicka ett mail till agency@nyteknikgroup.se