Nu får Ny Tekniks läsare tillgång till ett stort utbud av kurser

2018-06-05 17:04  
”Vi ger både längre, djupare utbildningar och kortare, inspirationsinriktade kurser. Vi tror på en modern mixad pedagogik där vi varvar onlinebaserade självstudier med traditionella kursdagar i klassrum”, säger Christian Helgesson, vd Edlegio. Bilden till vänster är från utbildningen The foundations of analytics.

Vill du fördjupa dig i hur avancerad dataanalys kan användas på ett företag? Eller vad ett livscykelperspektiv på produkter och tjänster kan innebära?

Ny Teknik har inlett ett samarbete med utbildningsföretaget Edlegio, ett samarbete som har fått namnet Ny Teknik Academy. Genom Academy kan Ny Tekniks läsare gå kurser och delta i event relevanta för en bred grupp av personer yrkesverksamma inom it och affärsutveckling.

Ny Tekniks läsare får rabatt på kurser. I det nyhetsbrev som går ut en gång varannan vecka till alla prenumeranter och premiumläsare finns ”Veckans kurstips” och en rabattkod.

För att skaffa ett konto på Ny Teknik premium, gå vidare hit.

Vad ger Edlegio för kurser?

– Vi ger både längre, djupare utbildningar och kortare, inspirationsinriktade kurser. Vi tror på en modern mixad pedagogik där vi varvar onlinebaserade självstudier med traditionella kursdagar i klassrum, säger Christian Helgesson, vd Edlegio.

Varför har ni valt den modellen för kurserna?

– Mixen ger flexibilitet, effektivitet och en högre kunskapsnivå på kursdagarna eftersom deltagarna redan på förhand lärt sig teorin online och hunnit reflektera över frågor som rör genomförande i den egna organisationen. Det ger mer kvalificerade gruppdiskussioner i klassrummet. Detta är också ett upplägg som vi tror passar Ny Tekniks läsare väldigt bra eftersom de till stor del är utvecklingsintresserade individer och ”early adopters”, säger Christian Helgesson.

Vad är tanken bakom kursutbudet?

– En bärande tanke är att vi samarbetar nära de främsta svenska experterna inom kompetensområden som är relevanta för den moderna organisationen, som affärsutveckling, it, strategi, sälj, marknad och inköp. Det finns så många bra metoder, verktyg, processer och ramverk hos svenska konsultföretag, experter, forskare och andra kunskapsintensiva företag som förtjänar att lyftas fram och spridas.

Vilka är målgruppen för kurserna och eventen?

– Den professionella individen i moderna organisationer och företag som vill nå nästa nivå av inspiration genom att utmana och utveckla sig själv, säger Christian Helgesson.

Ny Teknik Academy

Ett samarbete mellan utbildningsföretaget Edlegio och tidningen Ny Teknik.

Båda ingår i företaget Alma Talent. Ägare är den finska mediekoncernen Alma.

Edlegio arrangerar utbildningar och event för yrkesverksamma inom affärsorienterade organisationer.

 

Anna Orring

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer