Vinnare utsedd i Ny Tekniks Formel 1-tävling

2008-11-10 14:36  

Hybridbilar och nya regler för formel 1-stallen var frågor som besökarna i Ny tekniks monter på Tekniska mässan skulle svara på för chansen att vinna en resa till en av nästa års F1-tävlingar. Nu är vinnarna utsedda.

Besökarna som tittade in i Ny Tekniks monter på tekniska mässan i oktober fick chansen att delta i en tävling där förstapriset är en resa för två till Formel 1-tävlingen i Barcelona nästa år.

En fråga att besvara var "Vad heter världens mest tillverkade elhybridbil? " Svarsalternativen var Toyota Prius, Chevrolet Volt eller Honda Insight.

En annan fråga var "Vilken fråga om nya regler upprör Formel 1-stallen just nu? Krav på ... enhetsmotorer, asymmetriskt halvljus eller partikelfilter i avgasreningen.

En tredje fråga var "Hur många läsare har tidningen Ny Teknik varje vecka? Svarsalternativen var 250000, 270000 och 290000.

Rätt svar på fråga ett ärToyota Prius, på fråga tvåenhetsmotoreroch på fråga tre290000.

Flera tävlande hade alla rätt, men vinnarna hade formulerat sig bäst i motiveringen varför de ville resa till Barcelonatävlingen . De är

Toivo Kouhia

Vinnare av pris 2-5 – Helårsprenumeration på tidningen Ny Teknik

Richard D. Silwerfeldt

Leif Magnusson

Ellen Bergseth

Karin Yngbäck

Vinnare av pris 6-10 – USB-penna med laserpekare:

Maria Bergström

Stefan Hideblad

Karl Helgén

Johan Plöen

Camilla Bohlin

Grattis till alla vinnarna, och tack för deltagandet i tävlingen alla andra.

Ny Teknik

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer