Svag säljstart för nya Iphone 8

2017-10-27 08:18  
Apples vd Tim Cook. Foto: IBL

TEKNIKSVEPET. Försäljningsbesvikelse för Apple, Reddit stänger ner nazisttrådar och en robot som kan båda simma och flyga.

Apples nya Iphone 8 och Iphone 8 Plus har nått marknaden. Men försäljningen går trögt. Av alla nya Iphone-modeller som Apple har släppt genom åren så har dessa modeller de sämsta inledande försäljningssiffrorna i USA, skriver WSJ. Analytiker tror att konsumenterna snarare inväntar Iphone x som släpps i november.

Brukar du hänga på Reddit? Om inte så kan vi berätta att det är ett populärt diskussionsforum på nätet. När sajten nu gått över till en mer striktare policy så har de också stängt ner flera nazistgrupper, det rapporterar Gizmodo.

En robot som kan både flyga och simma? Det låter tokigt, men det finns faktiskt. Forskare på Harvard har utvecklat en sådan, och den är rätt gullig. Spana in den nedan.

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Mer om: Iphone Robot

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer