Storutvecklarens besked om populära serierna

2018-08-06 08:59  
Bild från E3-mässan där Electronic Arts och Bioware visar upp nya satsningen Anthem. Foto: Matt Sayles/Invision for Microsoft/AP Images/TT

Kanadensiska spelutvecklaren Bioware är inte färdig med ”Mass effect” och ”Dragon ege”.

Spelföretaget Bioware är inte är inte klara med sina populära spelserier ”Mass effect” och ”Dragon age”.

Det lovar vd Casey Hudson i ett inlägg på företagets blogg, där han skriver att Bioware hörsammar att det fortfarande finns ett stort intresse för rollspelen.

Läs mer: Svenska spel dominerar på E3 – världens viktigaste spelmässa

"Var så säkra på att vi har några gömda team som jobbar på några hemliga grejer som jag tror att ni verkligen kommer att gilla. Vi är bara inte redo att prata om dem på ett tag", skriver han.

Den EA-ägda kanadensiska spelutvecklaren är för närvarande aktuell med online-actionspelet ”Anthem”, som väntas i början av nästa år.

Läs mer: Battlefield V kan bli svenska versionen av Battle Royale

Bioware har tidigare bekräftat att ett nytt spel i ”Dragon age”-serien befinner sig i ett tidigt planeringsstadium. Det senaste ”Mass effect”-spelet "Andromeda" kom förra året, men levde inte upp till de höga förväntningarna då många spelare bland annat klagade på tunn historia och stela animationer.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer