Stor förändring att vänta i Facebooks nyhetsflöde

2018-01-12 08:27  
Facebooks vd Mark Zuckerberg. Foto: TT

TEKNIKSVEPET. Facebook planerar att ändra om i ditt nyhetsflöde, Samsung satsar på FM-radio och Apple hotas av batteribrist.

Stora förändringar att vänta i nyhetsflödet på Facebook. Enligt Mark Zuckerberg genomförs den för att "fokusera på användarnas välmående" istället för att ge mest utrymme för det som skapar mest interaktion.

Hur kommer du påverkas av förändringen då? Sannolikt kommer du se färre inlägg från medier och företag i ditt nyhetsflöde, och istället mer från vänner och familj. Här skriver Facebook själva om förändringen.

Samsung bekräftar att de i sina kommande mobiltelefonsmodeller kommer tillåtas att lyssna på FM-bandet, alltså att lyssna på radio. Förändringen kommer att innebära att användare som lyssnar på radio via nätet kommer att spara data och batteri, skriver Mashable.

Apple kan drabbas av batteribrist efter löfte om att användare får byta ut sina prestandasänkta till ett rabatterat pris, skriver Trusted Reviews.

Prenumerera på Ny Tekniks kostnadsfria nyhetsbrev!

Gilla Ny Teknik på Facebook!

Viktor Krylmark

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Dagens viktigaste nyheter

Aktuellt inom

Debatt