<span style="color:red;">TV:</span> Batwing kraschar i centrala Pittsburgh

2011-08-16 09:56  

Just nu pågår inspelningarna för fullt av den kommande Batman-filmen The Dark Knight Rises. Oturen har dock varit framme rejält hos teamet.

I förra veckan körde Catwomans stuntkvinna rakt in i en Imax-kamera värd flera hundra tusen kronor, och i förrgår var det dags igen när gigantiska Batwing mitt bland höghusen i Pittsburgh kraschade rätt in i en hängande vägskylt och förstörde ena vingen rejält.

Dessvärre finns det enligt folk på plats under inspelningarna ingen reserv-Batwing, varför den måste in på reparation innan arbetet kan fortskrida.

Det råder många spekulationer bland Batman-fansen för tillfället huruvida nya "Batwing" kan transformeras till något annat fordon, eller om det enbart är det vi ser på bilderna från inspelningarna. Svaret lär vi definitivt få nästa sommar när filmen har premiär.

Tobias Wixtröm

Mer om: Batmobile Batman

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Ny Teknik eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Debatt

Läs mer